2777
2789
عنوان

توهم یا بی بی چک مثبت،کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 1031 بازدید | 57 پست

منفیه

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثبت به نظر میرسه. مبارکت باشه. مولا امیرالمونین ایشالله بهت عیدی داده

تعجیل در فرج صلوات ( با ذکر و عجل فرجهم).فقط یک بار زندگینامه ووصیتنامه شهید بابک نوری هریس رو بخون.عکسشم ببین. فوقالعادس 
خانوما باورم نمیشه انگار خوابم ،ولی از طرفی هم میترسم بی بی چک خراب باشه یا من توهم دارم میزنم 

ان شاء الله که مثبته عزیزم اصلا نگران نباش 

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم برا عاقبت بخیری همه🍁🍁🍁

مبارکه عزیزم ... مشکل شما چی که ای وی آف کردین. ذخیرتون چنده

دلم برای پسرای عزیزم که با رفتنشون داغ بزرگ بر دلم گذاشتن هیچوقت نتونستم بغلشون بگیرم کاش فقط یک لحظه میددمشون تا منم باوم میشد  مامان  شدم.خدایا دیگه تحمل مطب دکترا و آمپول و تخمک کشی و انتقال رو ندارم خودت به دل زخم خوردمون نگاه کن ولطف و معجزه ات رو شامل حالمون کن.نه به خاطر من به خاطرهمسرم
مبارکه عزیزم ... مشکل شما چی که ای وی آف کردین. ذخیرتون چنده

من مشکلم تیروئید و اندومتریوز و شوهرم تعداد و تحرک کم اسپرم این بار سومی هیت که انتقال میدم ،جمعه تست خون دارم

یعنی یه روز منم مامان میشم  
بازش کردم خوب مشخص شه ،شوهرم رفت یه بی بی چک دیگه گرفت اونم هاله انداخت😍

الهیییی 😍😍

خیلی خوشحال شدم برات عزیزم

حسابی مراقب خودت و فندوقت باش انشاالله به سلامتی بیاد بغلت😀💖

آقای قاضی بعضیا میخوان با ما باشن ولی زوده واسشون اینقد بالا باشن 😏
من مشکلم تیروئید و اندومتریوز و شوهرم تعداد و تحرک کم اسپرم این بار سومی هیت که انتقال میدم ،جمعه تس ...

به سلامتی انشالله. ذخیرتون کم بود پس .. اونجا چه مکمل و داروهایی براتون تجویز کردن

دلم برای پسرای عزیزم که با رفتنشون داغ بزرگ بر دلم گذاشتن هیچوقت نتونستم بغلشون بگیرم کاش فقط یک لحظه میددمشون تا منم باوم میشد  مامان  شدم.خدایا دیگه تحمل مطب دکترا و آمپول و تخمک کشی و انتقال رو ندارم خودت به دل زخم خوردمون نگاه کن ولطف و معجزه ات رو شامل حالمون کن.نه به خاطر من به خاطرهمسرم
الهیییی 😍😍 خیلی خوشحال شدم برات عزیزم حسابی مراقب خودت و فندوقت باش انشاالله به سلامتی بیاد بغلت ...

بآورم نمیشه بعد ۸ سال و هزاران بی بی چک منفی،یعتی میشه جواب ازمایش مثبت باشه

یعنی یه روز منم مامان میشم