2777
2789
عنوان

از عروسموووون متنفررررمممممممم

| مشاهده متن کامل بحث + 153540 بازدید | 539 پست
اسی گفت کلا اینجاست .من تایید نمیکنم دائم موندنشو .برادر اسی وظیفشه زود عروسی کنه حالا ک توانشو ندار ...

عزیزم آدم ب کسی تدارک میبینه که مهمون باشه حتی همون مهمون هم نباید لنگشو بندازه رو هم بشینه بقیه عین خدمتکارا جلوش غذا بذارن ولی کسی که هروز میاد خونتون دیگه وظیفش میشه،شماهم هنوز ندیدی این شرایط رو نمیدونی آدم چقدر کلافه میشه تو خونه خودشم راحت نیس همه چیش مختل میشع

مگر می شود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی درآورد؟همین است که هست...🖤🩶🤍مردم فوری یک خودکشی را تراژیک می‌دانند، ولی ده‌ها سال درد و رنج روحی غیرقابل تحمل را که منجر به خودکشی شده در نظر نمی‌گیرند.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واایی ینی شماها دیگه کی هستین این رفتارای زشتشو سرپوش میذارین.حتما عین همونا هستین دیگه

خدایی اگه این خواهر شوهر بود وعقد کرده باشه بعد عروس باخانواده شوهر زندگی کنه تاپیک میزد ک خواهرشوهرم ازوقتی ک عقد کرده همش شوهرش خونمونه من راحت نیستم وهی باید کلفتی کنم برای خواهرشوهرم و شوهرش ببین همینا چیا میگفتن ب اون خواهرشوهر ودوماد اون خانواده

همیشه همه چی باید ب نفعشون باشه چه مقصر باشن چه نباشن

ازقدیم گفتن ب اندازه ای رفت وآمد بکن که عزتت نره.

وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋‍♀گیان هرچه دوشمنه تیه ریمن و لرزه 🦁

اسی شرایطت بدتر از من نبوده من چندبار صدای رابطشونو شنیدم حالم بهم خورد  ینی من بمیرم بهتر ازینه برم شب خونشون برای دادن😑

مگر می شود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی درآورد؟همین است که هست...🖤🩶🤍مردم فوری یک خودکشی را تراژیک می‌دانند، ولی ده‌ها سال درد و رنج روحی غیرقابل تحمل را که منجر به خودکشی شده در نظر نمی‌گیرند.

والا چی بگم ولی فقط اونو مقصر ندون مقصر اصلی داداشته صد درصد اون میگه بمون و اصرار می‌کنه با داداشت ...

بله  هشتاد درصد مقصر داداشمه.

اما چون الاغه حرف گوش نمیده

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

اینجا تو این سایت اکثرا طرفدار عروسن حتی اگر عروس مقصر باشه 

فقط پناه بگیر 

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭
بخدا زیاد میگم،حتی میگم مادره گناه داره باید بهش سر بزنیم،دیگه اینقد که میگم خودش همینجوری از سرکار ...

اره اصرار کن گاهی وقت آدم ها زود تموم میشه وهمیشه حسرت میمونه به دل ،که اي کاش بیشتر میرفتم به دیدنشون

من اصلا درکت نمیکنم. شما مجردی خونه مادرت شرایطت فرق میکنه. من متاهلم و خب خونه جدام. ولی از خدامونه عروس از شهرشون بیاد بمونه. وقتی میاد چندروزی که هست من کل برنامه هامو باهاش تنظیم میکنم. جاهایی که دوست داره بریم، کارایی که دوست داره با هم بکنیم. غریبی نکنه، خوش بگذره بهش. خوشحالم یه عضو جدید اضافه شده به خانواده.

قطعا منم چالش دارم، از یه چیزایی شاید اذیت بشم. اونم قطعا از یه چیزایی توی ما اذیت میشه. ولی خوشحالم اومده. خیالم از بابت یه داداشام انگار دیگه راحت راحته. یکی عاشقشه و هواشو داره دیگه.

شما خونه مادرتی، خیلی سخت تر میتونید به سازگاری با هم برسید. ولی خب به هرحال اون خانم عضو جدید خانواده تونه دیگه. زندگی همینه. هرکدوم از خواهر برادرا میره و یکی رو میاره و به خانواده اضافه میکنه. کم کم باید با هم کنار بیایید.

خدایی اگه این خواهر شوهر بود وعقد کرده باشه بعد عروس باخانواده شوهر زندگی کنه تاپیک میزد ک خواهرشوهر ...

اصلاااا قابل مقایسه نییییس اون خونه مادر پدرشه،ولی این دختر مردمه خونه شوهرش که نیس 

به نظرم اینم موضوعی هست که قبل از عقد باید در موردش از طرف عروس داماد و البته خانواده ها توافق بشه 

دوستم دخترش تو عقده خانواده داماد گفتن ما دختر مجرد داریم نباید تو عقد بیاد اینجا 

داماد هم کلا تلپ شده خونه مادرزن 

دوستم می‌گفت کلافه شدم دیگه گاهی میفرستمشون پیش مادرم که نفس بکشم

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
من هم مهمون زیاد میاد خونم ولی خودم کم میرم مهمونی،ولی همیشه به بچه هام میگم هر وقت اومدین خودتون تن ...

راه حلی برای مهمون کمتر بیاد نداری،من دیگه نمیکشم مدارسم داره شروع میشه بچه ام از درس میفته باز....واقعا عروس و داماد خدایی نباید زیاد برن خونه ی پدر شوهر و پدر زن،عروسای ما که بچه های شیطونشون مامان بیچارمو داغون کردن،مامانمم از این مظلوماست که حرف نمیزنه و دائم در حال خدمترسانی بهشونه