2777
2789
عنوان

توهم یا بی بی چک مثبت،کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 1031 بازدید | 57 پست
به سلامتی انشالله. ذخیرتون کم بود پس .. اونجا چه مکمل و داروهایی براتون تجویز کردن

برای تیروئیدم لیوتیروکسین،و داروهام استروژن و شیاف پروژسترون بود 

یعنی یه روز منم مامان میشم  
بآورم نمیشه بعد ۸ سال و هزاران بی بی چک منفی،یعتی میشه جواب ازمایش مثبت باشه

انشاالله ازمایشتون هم مثبت میشه

آقای قاضی بعضیا میخوان با ما باشن ولی زوده واسشون اینقد بالا باشن 😏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله،برام دعا کنید لطفا هنوز میترسم میگم نکنه کاذب باشه یا نکنه خواب باشم خیلی نگرانم

چشم حتما گلم

آزمایشتون مثبت بود بهم خبر بدید لطفا

آقای قاضی بعضیا میخوان با ما باشن ولی زوده واسشون اینقد بالا باشن 😏
من مشکلم تیروئید و اندومتریوز و شوهرم تعداد و تحرک کم اسپرم این بار سومی هیت که انتقال میدم ،جمعه تس ...

مبارکت باشه عزیزم.منم این ماه انتقال دارم اگه خدا بخواد شما که خارج از ایران انجام دادید دکترای اونجا چه توصیه هایی برای بعد و قبل انتقال بهتون کردن؟

مبارکت باشه عزیزم.منم این ماه انتقال دارم اگه خدا بخواد شما که خارج از ایران انجام دادید دکترای اونج ...

انشالله به سلامتی دامن دوتامون سبز شه،والله من بار سومم هست دو دفعه قبل منفی شد دکترا میگفتن زندگی عادی بکن من امروز بی بی چک مثبت شد جمعه ازمایش خون دارم اگه مثبت شد به امید خدا میام میگم چه کارایی قبل و بعد انجام دادم،

بله اگه مشکل جدیدی نباشه هفته بعد انتقال میدم فکر کنم..من یه دونه بیشتر جنین فریز بیشتر ندارم

میترا جون امیدوارم من مثبت شده باشم و به نیت اینکه حامله دارم راهنماییت میکنم چون من قبل انتقال جنین یه هفته ده روز قبلش دو بار کاچی درست کردم خوردم ،کیسه اب گرم میذاشتم روی رحمم،سعی می‌کردم غذاهای سالم بخورم آووکادو رو با اینکه دوست نداشتم بغل غذام میخوردم،شب انتقال حتما آب کله پاچه بخور،صبح قبل انتقال یه شیشه آب میوه و نشاسته رو قاطی کردم و سه تا چهار روز تا بعد انتقال هم ادامه دادم از روز اول انتقالم روزی یه دونه قرص ویتامین د برای لانه گزینی خوردم ،روزی حداقل یه تخم مرغ خوردم آب زیاد خوردم ،قرصام و شیافامو سر وقت استفاده کردم ،سه روز اول استراحت مطلق کردم و امروز که روز هشتم هستم خداروشکر یه هاله برام افتاد رو بی بی چک ولی جنین من بلاست بود اگه جنینت سه روز باشه دیرتر نشون میده و استراحت بیشتر از سه روز کن،انشالله خیره و دو تامونم بارداریم

ممنون از لطفت .ایشالله که مثبتیم من ده ساله این راهو میرم خدا بهم کمک کنه

منم همینطور عزیزم ۱۰ سال ازدواج کروم بیشتر از هشت سال منتظرم،امیدوارم خدا لطفشو بهمون نشون بده ،