الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام من مهگلم یه سمپادی 🧠 کنکوری هستم و رشته ی تجربی 📚 عاشق پزشکی هستم و ایمان دارم بهش میرسم 🩺 حامی حیوانات 🕷 و صدالبته حامی اهدای عضوم 🫀 افتخار میکنم که فمنیست هستم و حقوق خودم رو میدونم 🧚🏻♀️ با کودک همسری به شدت مخالفم و همچنین اعدام کسایی که قتل ناخواسته انجام دادن 😌 عاشق کافه گردی ام و تقریبا کل کافه های شهرمون رو رفتم ☕ آهنگ های ابی رو خیلی خیلی دوست دارم و باهاشون روح دوباره میگیرم 🎶 قشنگ ترین کتابی هم که خوندم آخرین روزِ یک محکوم از ویکتور هوگو بوده و به شما هم پیشنهادش میکنم 📖 اگه حتی ی روز از عمرم مونده باشه مهاجرت میکنم و ایران نمیمونم ⚡
خطاب به اون کاربر های علافی که بی دلیل ریپ میزنن بحث می کنند باید عرض کنم من مثل شما بیکار نیستم ؛ دلیلی نمیشه با آدم بی تربیت و علافی که روحش با بحث کردن با آدمایی که نمیشناسه ارضا میشه ؛ بحث کنم 😅👌سطح و لول فرهنگی آدما متفاوته؛ قرار نیست همه با ادب باشند
سلام من مهگلم یه سمپادی 🧠 کنکوری هستم و رشته ی تجربی 📚 عاشق پزشکی هستم و ایمان دارم بهش میرسم 🩺 حامی حیوانات 🕷 و صدالبته حامی اهدای عضوم 🫀 افتخار میکنم که فمنیست هستم و حقوق خودم رو میدونم 🧚🏻♀️ با کودک همسری به شدت مخالفم و همچنین اعدام کسایی که قتل ناخواسته انجام دادن 😌 عاشق کافه گردی ام و تقریبا کل کافه های شهرمون رو رفتم ☕ آهنگ های ابی رو خیلی خیلی دوست دارم و باهاشون روح دوباره میگیرم 🎶 قشنگ ترین کتابی هم که خوندم آخرین روزِ یک محکوم از ویکتور هوگو بوده و به شما هم پیشنهادش میکنم 📖 اگه حتی ی روز از عمرم مونده باشه مهاجرت میکنم و ایران نمیمونم ⚡