2777
2789
عنوان

كيا وسط خونه تكوني هستن؟؟

133 بازدید | 11 پست

من وسط خونه تكوني ام ٧٠ الي ٨٠درصد كارهام پيش رفته 

شما در چه حاليد؟

امسال زود شروع كردم چون اسفند ماه كار دارم وقت خونه تكوني ندارم

تیکر لحظه تحویل سال🌸امیدوارم سال جدید فضول ها🐶دخالت کن ها 🦊نامردا 🐸دزدا 🦇خیانت کارها🪱 پرادعا ها 🪰 نسلشون بپوکه بگو ایشالا

من فکر کنم فعلا وسط کرونام :(

گلو در ابریزش بینی  تب   بدن درد :(

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

عه خوب شد گفتیا 

منم شروع کنم

فقط آشپزخونه افتضاح ترین بخش خونس🥺🤦‍♀️

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش به حالت ابجی. من که میخاستم از اول این ماه. شروع کنم. که. یکسره مریض شدم . الان یکم. بهترم به لطف دعای ابجیای گلم ولی شوهرمم گرفته این بیماری حالا نمیدونم او میکرونه انفلونزاس .  انشاالله خوب خوب بشم منم شروع میکنم. میگم ابجی اول از کجا شروع کردی ؟ خونه تکونی رو ؟ هر سال با همینجاش مشکل دارم . با شروع کردنش. که از کجا شروع کنم 

خوش به حالت ابجی. من که میخاستم از اول این ماه. شروع کنم. که. یکسره مریض شدم . الان یکم. بهترم به لط ...

انشالله حالتون خوب بشه

من هميشه از اشپزخونه شروع ميكنم يه كابينت رو ميريزم بيرون ميشورم خشك ميكنم داخل كابينتش رو تميز ميكنم ميچينم بعد كابينت بعدي

تا كل كابيت ها تموم شد ميرم سراغ پشت يخجال و ظرف شويي اينا 

بعد توي يخچال

بعد گاز

روي كابينت ها هم بعد از كل خونه تكوني تميز ميكنم

بعد ميرم سراغ كشو و ها و كمد لباس ها

بعد زير تخت 

بعد پذيرايي

بعد يه تميزي كلي جارو و طي

تیکر لحظه تحویل سال🌸امیدوارم سال جدید فضول ها🐶دخالت کن ها 🦊نامردا 🐸دزدا 🦇خیانت کارها🪱 پرادعا ها 🪰 نسلشون بپوکه بگو ایشالا
عه خوب شد گفتیا  منم شروع کنم فقط آشپزخونه افتضاح ترین بخش خونس🥺🤦‍♀️

اره والا

انشالله حالتون خوب بشه من هميشه از اشپزخونه شروع ميكنم يه كابينت رو ميريزم بيرون ميشورم خشك ميكنم د ...

ممنون ابجی جان. مرسی خیلی خوب گفتی . منم انشاالله بهتر بشم امسال اینجوری شروع کنم ببینم از سردرگمی خونه تکونی امسال درمیام یانه؟! 

ممنون ابجی جان. مرسی خیلی خوب گفتی . منم انشاالله بهتر بشم امسال اینجوری شروع کنم ببینم از سردرگمی خ ...

انشالله

تو خونه تكوني ميخواي اذيت نشي بهم نريز خونرومرتب كار كن

مثلا روزي كه خواستي شروع كني همه خونت مرتب باشه تو سينگ ظرف نباشه

انشالله تو خونه تكوني ميخواي اذيت نشي بهم نريز خونرومرتب كار كن مثلا روزي كه خواستي شروع كني همه خ ...

اخ ابجی زدی به هدف من همیشه همه جارر رو به هم میریزم بعدش به اشتباه کردن میفتم که چه کاری بود پس بخاطر همینه که خونه تکونی برام سخته  و سردرگم میشم اره ابجی؟

اخ ابجی زدی به هدف من همیشه همه جارر رو به هم میریزم بعدش به اشتباه کردن میفتم که چه کاری بود ...

دقيقااا

وقتي بهم بريزي مغزت زود خسته ميشه و از خونه تكوني متنفر ميشي

ولي قسمت هاي كوچيك كوحيك بهم بريزي تميز كني هم زود تموم ميشه هم خستگيش كمتر و اعصابت ارومه

و اگه يوقت مثلا جايي خواستي بري يا يكي خواست بياد خونت همه جا مرتبه و تيكه ايكه داري جمع ميكني

ممنون ابجی گلم یه دنیا ممنونم 😘😘

❤️❤️❤️