2777
2789

مامانا عزیزی شمام مثل خواهرم.میحاستم بگم من پسرم لباساش خیلی کهنه شده بخدا خودم روم نمیشه تنش کنم .اصلا شراطیشو ندارم براش بخرم.خواستم بگم اگ لباس دارین ک تقریبا نو خوشحال مییشم بدین پسرم استفاده کنه.

کدوم شهری

زندگی است دیگر گاهی خسته ت میکنه خیلی خسته ت میکنه،اونقدر ک دوست داری خودکارتو بذاری لای صفحات زندگیت وُ یه مدت بری سراغ خودت،هیچکیو نبینی باهیچکس حرف نزنی،حتی نفسم نکشی اما مشکل از اینجاست بعد ک برمیگردی میبینی یک نفر خودکارو از لای کتاب زندگیت بیرون کشیده و توهم یادت نمیاد کدوم صفحه بودی گم میشی...و هیچی توی دنیا بدتر از این نیست ک ندونی کوجای زندگی هستی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شهرنیستم عزیزم تو روستام شهرستان تربت حیدریه تو روستاهاش

پسرت چندسالشه

زندگی است دیگر گاهی خسته ت میکنه خیلی خسته ت میکنه،اونقدر ک دوست داری خودکارتو بذاری لای صفحات زندگیت وُ یه مدت بری سراغ خودت،هیچکیو نبینی باهیچکس حرف نزنی،حتی نفسم نکشی اما مشکل از اینجاست بعد ک برمیگردی میبینی یک نفر خودکارو از لای کتاب زندگیت بیرون کشیده و توهم یادت نمیاد کدوم صفحه بودی گم میشی...و هیچی توی دنیا بدتر از این نیست ک ندونی کوجای زندگی هستی
شماکجایین ابجی

من اصفهانم پسرم لباساش نوعه نوعه شاید یکبار پوشیده ولی دوسالشه پسرم فک کنم کوچیک بشه 

شماکجایین ابجی

حتی پیراهن و شلوار کاپشن داره ک یکبار پوشیده شدع کلا همشونم لیـ

من اصفهانم پسرم لباساش نوعه نوعه شاید یکبار پوشیده ولی دوسالشه پسرم فک کنم کوچیک بشه 

پسرم قدش بلنده یخوردم درشت تره ‌.اگ میشد خوب میشد بخدا ابحی اصلا شانس ندارم😥😥همش میگفتن یارانه رو زیاد میکنن خوشحال بودم یه دست لباس عید براش میتونم بگیرم😥😥اخه خیلی میگ مامان لباس نو بخریم 😥😥😥

پسرم قدش بلنده یخوردم درشت تره ‌.اگ میشد خوب میشد بخدا ابحی اصلا شانس ندارم😥😥همش میگفتن یارانه رو ...

عخی عزیزم 😢انشالا خدا انقد بهت بده ک بی نیاز بشی ببین لباساش نوعه پسرم نپوشیده منتها کوچیک شده فک نکنم واسه پسرت بشه چند دست داره

الانم  ک چند روزه میگ مامان پویا دوچرخه داره همسایمونم جرعت نمیکنم ببرشم درحیاط واسه دوچرخه گریه میکنه دست دوم قیمت کردم گفتن ۳۵۰ اصلا ابجی یعنی ازبس فکر کردم ب این در زدم بریدم.میگم ابجی دوروبر شما دوچه ۱۰ یا۱۲ نیستش ک لازم نداشته باشین بخدا قسم ثواب میکنین  دم عیدی دل پسرمنمم شاد میشه خدا دلتونو شاد کنه

عخی عزیزم 😢انشالا خدا انقد بهت بده ک بی نیاز بشی ببین لباساش نوعه پسرم نپوشیده منتها کوچیک شده فک ن ...

ممنونم ابجی .میگم ابجی پسرتون ربز نقشه.؟؟ایشالا خدابراتون حفظش کنه تنش سالم باشه

بخدا دلم برات کباب شد که خدا بی نیازت کنه پسر منم لباساشو خراب میکنه ولی اگر تونستم بهت کمک میکنم الان دست خودمم تنگه ایدی تلگرامتو بده داشته باشم تونستم واست بریزم

و خدایی که در این نزدیکیست  قناد خونگی👩🏻‍🍳