2777
2789
عنوان

خانما شوهرم بهم گف😭😭😭😭😳😳😳😳😳

| مشاهده متن کامل بحث + 1449 بازدید | 63 پست

ما نمی تونیم چیزی بگیم ولی مگه این اقا مورد مثبتی هم داره که دوستش داری 

اون دوستت نداره 

مرد دیدم بدترین شکست ها رو خورده هم مالی هم ترد شدن خانواده خودش  بیکاری و....ولی هیچ جور زنشو ول نکرد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلم میسوزه تحقیرم میکنه تحمتم میزنه حرفایه زشت میزنه بهم ای کاش فقط اونا بود الان این کارش مال یه سا ...

سعی کردی با همراهی و هم صحبتی بهش کمک کنی؟؟؟؟

برای مادر شدنم صلوات بفرسید❤🙏🏻                                           انشاءالله همه ی چشم انتظارا به زودی طعم مادرشدن رو بچشند خدا انشاءالله همه ی نی نی هارو سالم بزاره تو بغل مامانشون😍 اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم     

منم درگیر این مشکلم بعد از دست دادن پولامون در بورس ایران حالا شوهرم رفته سراغ فارکس از صبح تا شب آموزش میبینه و عصبیه!! قبل اینکه پولامون رو بر باد بده کلی راهکار دادم اما کو گوش شنوا میخواست یکدفعه پولدار بشه که نابود شد، الانم توی خونه راه میره میگه خوشبحالت واسه خودت راحتی برو پول دربیار  نمیگه نصف پولا سرمایه من بوده خلاصه اولش جوابش رو میدادم اما الان ولش کردم به حال خودش ببینم باز میخواد چه گندی بزنه! کار خوبی کردی رفتی بالاخره باید تکلیفت معلوم بشه حیف عمر نیس با دعوا و اعصاب خوردی بگذره

الان حقشه بخاطر بی پولی ولش کنی بری؟؟؟ خودتو بذار جای اون

نه به خدا پنج ساله دارم تحمل میکنم ولی داره بهم تحمت ناحق میزنه حرفای زشت میزنه اینه که دیگه نمیتونم 

میشه خواهش کنم برایه شفایه کاملم یهصلوات مهمونم کنی 😍😍😍
من با شمایی ک هنوز درکی از شکسته شدن غرور یه مرد و شرمندگی با وحود اوضاع اقتصادی جامعه و مسئولیتی ک ...

منم با شمایی که غرور و شخصیت رو فقط مختص مرد می دونی و زن رو توسری خور و بدبخت و ذلیل مرد میدونی و زن ستیزی و مردسالاری ریشه ی عمیق در افکار و رفتارتون داره حرفی ندارم. فکر کردم از روی ناآگاهی اون حرف رو زدین که ریپلای کردم ولی آدمی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه! 

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

دلم میسوزه تحقیرم میکنه تحمتم میزنه حرفایه زشت میزنه بهم ای کاش فقط اونا بود الان این کارش مال یه سا ...

عزیزم همسرت آنورماله. اگه دوستت داره برید مشاوره مشکلتونو حل کنید اگه نه رهاش کن. مشکل اقتصادی برای همس. این چیزا که میگی نرمال نیست اصلا. 

نه به خدا پنج ساله دارم تحمل میکنم ولی داره بهم تحمت ناحق میزنه حرفای زشت میزنه اینه که دیگه نمیتونم ...

شما اومدی تو محیطی که تو سری خور ترین زن ها رو داره نظر میپرسی باید هم با این جواب ها مواجه بشی 

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

من‌ اگه جات بودم خودم کار میکردم و سواد اقتصادی مو زیاد میکردم  چون میگی قبلا خوب بوده الان بخ ...

نمیزاره برم سرکار میگه بشین بورس کارکن من زندگیمو توبورس دادم رف حالا بشینم بورس کارکنم

منم درگیر این مشکلم بعد از دست دادن پولامون در بورس ایران حالا شوهرم رفته سراغ فارکس از صبح تا شب آم ...

تو منی یا من توام شوهرمنم فارکس الان دوسال ولی درحد روانی شده به خدا یه روز خوبه ده روز بده به منم همینارومیگه اعتراض میکنم میزنه منو کلا ده تا ۱۵ تا قرص خاب و عصاب میخوره به خدا دیگه داشتم دیونه میشدم

سعی کردی با همراهی و هم صحبتی بهش کمک کنی؟؟؟؟

بله هزاربار ولی حرف خودش میگه من به خاطر بورس وفارکس توروهم شده میزارم زیر پاهام