خانما من شوهرم پنج ساله زده توکار بورس دلار ایناها متاسفانه خونه ماشین طلاها منم به زور گرف برد هیچی دیگه ورشکست شد ولی دست برنداش ازین کارش منم که دلداری بهش دادم هیچی نخواستم طوری که هرسال حسرت یه مانتو یه لباس به دلم میموند ولی چیزی نمیگفتم تا خجالت نکشه الان اومده میگه توخری نمیفهمی قابل مشورن کردن نیسی دنیات بادنیای من فرق داره تهمت زش میزنه بهم بعدم میاد از سرکاریه مشت قرص خواب میخوره میخابه اعتراضم میکنم کتکم میزنه دیگه دیدم یوقت ناقصم میکنه اومدم پیش خانواده ام پدرمم میگه نرو تا یا درست بشه یا جدابشه این انگی هم که زده باید ثابت کنه به من از یه طرفم من دوسش دارم نمیخام زندگیم بهم میخوره حتی میگم اخلاقت درست کن میگه همینه که هس 😪🥲میگم جدامیشم میگه به سلامت من باید چیکار کنم واقعا مشاور بیاهم نی اصلن بامن لجه لجبازی میکنه حرف حرف خودش خیلی مغرور گفتم شاید میاد معذرت خواهی تازه بهم گف حتما میخاسی که زدم شمادرحقم خواهری کنید راهنماییم کنید
دلم میسوزه تحقیرم میکنه تحمتم میزنه حرفایه زشت میزنه بهم ای کاش فقط اونا بود الان این کارش مال یه سا ...
سعی کردی با همراهی و هم صحبتی بهش کمک کنی؟؟؟؟
برای مادر شدنم صلوات بفرسید❤🙏🏻 انشاءالله همه ی چشم انتظارا به زودی طعم مادرشدن رو بچشند خدا انشاءالله همه ی نی نی هارو سالم بزاره تو بغل مامانشون😍 اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم
منم درگیر این مشکلم بعد از دست دادن پولامون در بورس ایران حالا شوهرم رفته سراغ فارکس از صبح تا شب آموزش میبینه و عصبیه!! قبل اینکه پولامون رو بر باد بده کلی راهکار دادم اما کو گوش شنوا میخواست یکدفعه پولدار بشه که نابود شد، الانم توی خونه راه میره میگه خوشبحالت واسه خودت راحتی برو پول دربیار نمیگه نصف پولا سرمایه من بوده خلاصه اولش جوابش رو میدادم اما الان ولش کردم به حال خودش ببینم باز میخواد چه گندی بزنه! کار خوبی کردی رفتی بالاخره باید تکلیفت معلوم بشه حیف عمر نیس با دعوا و اعصاب خوردی بگذره
من با شمایی ک هنوز درکی از شکسته شدن غرور یه مرد و شرمندگی با وحود اوضاع اقتصادی جامعه و مسئولیتی ک ...
منم با شمایی که غرور و شخصیت رو فقط مختص مرد می دونی و زن رو توسری خور و بدبخت و ذلیل مرد میدونی و زن ستیزی و مردسالاری ریشه ی عمیق در افکار و رفتارتون داره حرفی ندارم. فکر کردم از روی ناآگاهی اون حرف رو زدین که ریپلای کردم ولی آدمی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه!
می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )
نه به خدا پنج ساله دارم تحمل میکنم ولی داره بهم تحمت ناحق میزنه حرفای زشت میزنه اینه که دیگه نمیتونم ...
شما اومدی تو محیطی که تو سری خور ترین زن ها رو داره نظر میپرسی باید هم با این جواب ها مواجه بشی
می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )
منم درگیر این مشکلم بعد از دست دادن پولامون در بورس ایران حالا شوهرم رفته سراغ فارکس از صبح تا شب آم ...
تو منی یا من توام شوهرمنم فارکس الان دوسال ولی درحد روانی شده به خدا یه روز خوبه ده روز بده به منم همینارومیگه اعتراض میکنم میزنه منو کلا ده تا ۱۵ تا قرص خاب و عصاب میخوره به خدا دیگه داشتم دیونه میشدم