2777
2789

بچه ها من متاهلم  4 یا 5 سال با شوهرم دوست بودیم با بدبختی. بهمدسگه رسیدیم دوساله ازدواج کردیم  تو کل این  6 یا 7 سال من ب هیچ کس حتی نگاهم نمیکردم چ برسه ب اینکه کراش بزنم  یعنی حتی تو فکرمم تا حالا خیانت نمیکردم 

حالا جدیدا رفتم سرکار   تو مطب دکتر اطفال. کار میکنم دستیارشم بعد رو دکتره کراش زدم جوونم هست  اصلا هم خوشکل نیس  اصلا هم اخلاق آدمی نداره نمی‌فهمم  چرا همچین شده بچه ها خیلی بهش فک میکنم  حتی میشه گفت تو هفته سه یا چهار بار خوابشو میبینم. البته اینم بگم وقتی  میاد تو سرم   فکرمو کنترل میکنم  پیش خودم میگم ب یه تار موی شوهرمم نمیرسه ولی این اذیتم  میکنه ک میاد تو خوابم همش  چکار کنم بدم میاد از این خواب دیدنا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرایط بدیه منم پسرعموی همسرم ک دوست پسرمم بود میاد ناخوداگاه تو ذهنم متاسفانه

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.

حتما شوهرت برات کم‌میزاره

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤