2777
2789
عنوان

شوهرم خیانت کرد...چیکار باید انجام بدم؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 2630 بازدید | 113 پست
نزار زندگیت خراب شه...ولی ولی فعلا بمون بزار تنبیه شه فعلا خونه پدرت بمون ...رو نده رفتی از خیلی چیز ...

چه شرطایی بزارم؟ چقدر دیگه بمونم نرم خونه اخه از وقتیم قهرم نزاشتم بچه رو ببینه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین عزیزم این رابطه هارو باید مطمعن شی که تموم شدس سر ندوئونن و ادامه ندن😕 وقتی میگی هر روز همو می ...

تموم شد رابطشون خودش اخراجش کرد سیمکارتشو شکوند گوشیشم دست خودمه هرجا هم میره باباش همراشه خانوادش گفتن نمیزارن کارشو تکرار کنه 

چه شرطایی بزارم؟ چقدر دیگه بمونم نرم خونه اخه از وقتیم قهرم نزاشتم بچه رو ببینه 

بزار بیان خوب منت کشی بهد یه ملکی چیزی بزنه  به نامت برو بخدا بدون شرط بری باید هی بهش باجم‌بدی 

اگه چیزی داره به نامت کن. و تا میتونی هم خرج کن. اصلا براش قناعت کن. طلاق رو ب خاطر بچت میگم نه.&nbs ...

ماشین داره زمین هم مال پدرش ک قراره برگشتم بزنن به نامم 

هیچوقت هم قناعت نکردم البته اینم بگم زیاد ولخرج هم نبودم اما هم درست خرج میکردم هم پول جمع میکردم و اینکه بهش نگفتم چقدر پول تا الان جمع کردم 

خونه ک نداریم اما پدرش ی زمین داره مثل اینکه گفتن برگردم به نامم میکنن تاثیر داره؟ 

آره

و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤                                    کاربری دست دو نفره😁

ببین دختر جان، منم مشکل مشابه دارم البته مقصر منم 

آقایون به جز رختخواب چیز دیگه ای رو خیانت نمی دونند، که البته تعریف خانم ها کاملاًفرق داره ، اگر بار اولشه و تا بحال خطایی نکرده ، بهتره کوتاه بیایی ، به هر جهت زندگی رو باید حفظ کرد اگر کلا سرگوشش می جنبه که تصمیم با خودت است ،

اینکه چیزی به نامت بزنه یعنی خطا کردم جریمه دادم بی حساب !!

دوم حتماً باید از مشاور کمک بگیرید هردو ، اونم هی مشاور را عوض نکنید ، منم متهم به خیانت شدم ، همسرم ناراحته ،مساور گفت خیانت فقط عشق بازی و اینا نیست و هر ارتباط چتی صحبتی ملاقات هم مشکل دارد ، بنابراین ممکنه شوهرت واقعا قصد معاشرت نزدیکی نداشته و فکر نمی کرده که کارش اشتباه است ، بنا بر این کوتاه بیا ولی میخ تو سفت بکوب و خط قرمز ها رو بهش یاد آوری کن و ببین خودت جایی مقصر نبودی ؟ جایی کم نداشتی ؟ نه اینکه مقصر اشتباه اون تویی ! بلکه باید بستر مساعد کننده این جریان رو شناسایی کنی و پیشگیری  کنی اینم فقط از دست یک مشاور مجرب و باسواد و تجربه بر میاد،

موفق باشی

ببین دختر جان، منم مشکل مشابه دارم البته مقصر منم  آقایون به جز رختخواب چیز دیگه ای رو خیانت ن ...

فرض کنیم طلاق گرفتی و با کس دیگر ازدواج کردی چه تضمینی هست که آدم دوم بدتر نباشه ، بلاخره بخاطره ترکیدن لوله آب یا خرابی سیستم برق خونه که ساختمان رو تخریب نمی کنن ! با مشاور مجرب جلو برو

مثل ‌من‌ خیلی وقتا بوده با این فکر راهی بیمارستان شدم

چراطلاق نگرفتی

نذر خیاطی نذر هنر خیاطی👇https://eitaa.com/joinchat/188219659Cb23e355addاین نذری سهم شماست عزیزم👆🌸بهت علم و هنر رو هدیه دادم لطفا از این هدیه بهترین استفاده رو بکن دوست من♥️
کاش میتونستم طلاق اسمش راحته ولی خیلیا شرایطش رو ندارن

میفهمم بچه داری؟ 

نذر خیاطی نذر هنر خیاطی👇https://eitaa.com/joinchat/188219659Cb23e355addاین نذری سهم شماست عزیزم👆🌸بهت علم و هنر رو هدیه دادم لطفا از این هدیه بهترین استفاده رو بکن دوست من♥️