2777
2789
عنوان

شوهرم خیانت کرد...چیکار باید انجام بدم؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 2630 بازدید | 113 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لباس زنونه؟مغازه مال خودشه اگ ن مخشو بزن عوض الان ک بحث دارین و ازت میترسه بهش‌بگو ماشین و بزنه ب نا ...

اره لباس زنونه هس ، مغازه شریکه با رفیقش خودش گفته ک کارشو عوض میکنه حتی به رفیقش هم گفته ک نمیخواد شریک بشه و دنبال یه کار دیگه هس 

نزار زندگیت خراب شه...ولی ولی فعلا بمون بزار تنبیه شه فعلا خونه پدرت بمون ...رو نده رفتی از خیلی چیزا محرومش کن محدودش کن ....بگو به یه شرط برمیگردم خونه یا ماشین یا ملکی رو بزنه به نامت اینجوری یادش می مونه هر باز خیانت یه جیزی رو از دست میده

پس چرا پا شدی رفتی خونه مادرت همونجا میموندی متاسفانه یک سری میدونن شرایط برگشتن دوباره به خونه پدرم ...

خب دعوامون شد رفتم خونه مامانم چن روز اول ک هیچی عین خیالش نبود میگین چیکار میکردم 

حق حصانتو حتما بگیر

امام باقر (عليه السلام) فرمود دعا قضا را رد می کند اگرچه ثبت و ضبط شده باشد. در ادامه روایت می‏فرماید: حضرت انگشت‎هایشان را مُشت کردند و به کنایه فرمودند اگر قضای تو به این محکمی هم باشد، خداوند آن را باز می‎کند! صدقه قضای قطعی را دفع می کند..
خب دعوامون شد رفتم خونه مامانم چن روز اول ک هیچی عین خیالش نبود میگین چیکار میکردم 

برو سر خونه زندگیت ولی امیدوار نباش بشه پیامبر این هیچ وقت درست بشو نیست آدم دیدم گریه کرده خیانتشو ببخشن بخشیدن ولی دوباره روز از نو روزی از نو

یه دختر شیطون که حتی شوهر  ام نداره چه برسه به ی پسر کوچولو  😂برق گرفته شده نه ببخشید برگرفته شده از کاربر @miinnaaa        از شنبه میخوام رژیم بگیرم شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۰ از وزن ۵۵ کیلو به ۴۷ برسم من با اراده ام چون دوبار ۶ کیلو کم کردم 😌  بازم میتونم !و بلخره ترقوه درمیارم 😍🤩♡عضو گروه ابی بامداد خمار♡

دوستان جامعه خرابه درست ولی مردا که از قدیم بعضی هاشون خراب بودن چرا انقدر زن ها خراب شدن؟؟گذشته انقدر زنها بی حیا نبودن

قشنگ میدونن اون مرد زن داره بازم میان جلوو 

حالا یکی میگه ن دومی میگه نه سومی رو تور میکنن وجدانم متاسفانه نمیدونن چیه🙁

توروخدا اگه زنی و داری به هم جنست خیانت میکنی و پیام منو میخونی بدون خیلی آه پشتته

برگرد اما بگو بخاطر پدرت واصرارش اگه خطایی کنی طلاق 

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋