2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب خودت دخترش دیگه

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒  با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻                                                                   https://harfeto.timefriend.net/16659465436185
چی شده میخوای عزیزم بهتر توضیح بدی ما هم متوجه بشیم

ببین من همیشه فکر میکردم مشکل از منه که مامانم باهام بده اینکه کاری نیستم و کار نمیکنم اینکه مسئولیت پذیر نیستم و کمک دستش نیستم 

سعی کردم چیزی باشم که اون میخواد 

ولی اخلاق مامان من هیچ وقت تغییر نمیکنه

هیچ وقت منو به عنوان بچش قبول نمیکنه

همیشه جوری رفتار میکنع که انگار من اضافه ترین عضو این خونوادم

اینم از منه مادر:

منم حالم از اخلاق دخترم حالم به هم می خوره زرشک پلو هست با مرغ خوشمزه . عدسی جدا برنج جدا هست . دارم سوسیس هم براشون سرخ می کنم میگه این سوسیس ها مزه ی سگ میده ! نمیگه بلانسبت غذا ! هر روز هی پخت و پز می کنم طبق میل شون آخرش سرم داد و بیداد می کنه میگم داداشت خوابه سر و صدا نکن اون یکی دختر میگه به من چه که اون ک س کش خوابه !!!!! نمی دونم این فحش مردونه ی زشت رو از کی یاد گرفته ؟!!! 

دو دقیقه دیگه هم یادشون نیست چی گفتن هی بگو بخند میکنن !!!!

از دوستای ناباب

از بی عقلی خودشه که میره با دوست ناباب .... گوشی ها به دستشون من نمی دونم با کی حرف می زنند نه جرات دارم دست به گوشی کسی بزنم نه جرات دارم بگم دوستت کیه صبح تا شب شب تا صبح هی ویس میدن ....

گذاشتم با خودشون 

میگم زندگی خودشونه ...به خدا در حد یه کلفتم تو خونه اونم کلفتی که چپ و راست سرش داد می کشن 

شدم یه مرده ی متحرک 😞