من امروز یه هفته ست که دو تا جنین بلاست انتقال دادم تا دیروز صبح بی بی چکام منفی بود خانومایی که انتقال جنین بلاست دارن لطفا راهنمایی کنن چون میگن جنین بلاست از روز پنجم بیبی چک مثبت میشه،کسی تجریه داشته ،
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
این سومین انتقالم هست خیلی ناامیدم با اینکه دکتر میگفت همه چی خوبه،دیروز روز شش انتقال جنین بلاست بود و بی بی چک منفی میدونم الان میگین زوده ولی خیلیا که جوابشون مثبت بوده از روز پنجم ،ششم بی بی چک هاله میندازه
اتشاالله مثبت بشه عزیزم از ته دلم دعات میکنم منم این ماه میخوام ای وی اف کنم ...میگم بلاست چه فرقی داره؟ چرا برادمنو بلاست انتقال نمیدن اولین باره ای وی اف میکنم
اتشاالله مثبت بشه عزیزم از ته دلم دعات میکنم منم این ماه میخوام ای وی اف کنم ...میگم بلاست چه فرقی د ...
معمولا اولین بار جنین فرش انتقال میدن و جنینا ۲،۳ روزه هستن اگر تعداد جنینات بالا باشن فریز میکنن و دفعه های بعد جنینارو ۵ روزه که همون بلاست هست انتقال میدن