من امروز یه هفته ست که دو تا جنین بلاست انتقال دادم تا دیروز صبح بی بی چکام منفی بود خانومایی که انتقال جنین بلاست دارن لطفا راهنمایی کنن چون میگن جنین بلاست از روز پنجم بیبی چک مثبت میشه،کسی تجریه داشته ،
سفید جان تو جنینات چند روزه بود،ن روز هفتم هستم میگن حداقل یه هاله باید بیوفته اگه مثبته ،من که کلا ...
پنج روزه .... فکر کنم زود زدی. از روز نه و ده یا یازده باز چیزی ...منم مثل تو زود زدم و حالم رو خراب کردم
دلم برای پسرای عزیزم که با رفتنشون داغ بزرگ بر دلم گذاشتن هیچوقت نتونستم بغلشون بگیرم کاش فقط یک لحظه میددمشون تا منم باوم میشد مامان شدم.خدایا دیگه تحمل مطب دکترا و آمپول و تخمک کشی و انتقال رو ندارم خودت به دل زخم خوردمون نگاه کن ولطف و معجزه ات رو شامل حالمون کن.نه به خاطر من به خاطرهمسرم
اها راست میگی دوقلو زودتر نشون میده،الان روز چندمی
سلام خانمی تو یکی از تاپیکلاتون براتون پیام میزارم
دلم برای پسرای عزیزم که با رفتنشون داغ بزرگ بر دلم گذاشتن هیچوقت نتونستم بغلشون بگیرم کاش فقط یک لحظه میددمشون تا منم باوم میشد مامان شدم.خدایا دیگه تحمل مطب دکترا و آمپول و تخمک کشی و انتقال رو ندارم خودت به دل زخم خوردمون نگاه کن ولطف و معجزه ات رو شامل حالمون کن.نه به خاطر من به خاطرهمسرم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.