2777
2789
عنوان

نشت کیسه آب

667 بازدید | 29 پست

خانومایی ک تجربه دارن لطفا کمک کنن چجوریه نشت کیسه؟ 

من ۲۴ هفته و ۱ روزم دوروزه حس میکنم لباس زیرم خیسه در حد چن قطره میاد واژنمم توش خیسه دراز کشیدنی قط میش فقط بعد دسشویی رودستمالمم میاد رو لباس زیرمم زرد رنگه زرد کمرنگ امروز نوار گذاشتم ۲۰دیقه هم نشد چن قطره زرد کمرنگ روش بود ممکنه کیسه آب باش یاعفونته؟

پد بذار یک ساعت بعد اگر خیس خیس بود کیسه آب پاره شده اگر کم باشه شاید نشتی داره که خودش ترمیم میشه اگر لک زرده عفونت داری

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عادیه اینا ترشحات تو حاملگی..نشتی کیسه اب از اسمش معلومه یهو کل شلوارت خیس میشه نه شورتت

..من یهو شلوارم خیس شد رفتم نصف شبی عوض کردم خابیدم دوباره خیس شد .خواهرشوهرم گف برو دکتر بچت داره ب دنیا میاد..چه خاطره شیرینی😍

پد بذار یک ساعت بعد اگر خیس خیس بود کیسه آب پاره شده اگر کم باشه شاید نشتی داره که خودش ترمیم میشه ا ...

مداوم مث آب نیس لکه ماننده زرد کمرنگه ینی اگ نشتی باش خودش ترمیم میش؟

منم همچین بودم حتی اومدن ابو حس نیکردم

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐
مداوم مث آب نیس لکه ماننده زرد کمرنگه ینی اگ نشتی باش خودش ترمیم میش؟

اره ترمیم میشه 

لک زرد نشانه عفونته

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

اخه اب کیسه اب که زرد نیست و بو هم نمیده

برو دکتر احتمال داره عفونت داشته باشی که البته عفونت هم تو بارداری توی نیست و باید زود درمان بشه

مطمئنی ادرار نیست؟

برو دستشویی ادرار کن بعدش یه پد بزار و دوسه تا سرفه محکم کن اگر پدت خیس شد کیسه ابه اگر نه ترشح یا ادرار بوده که قبلا میومده

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
احتمال زیاد عفونت  من نشت داشتم صورتی  یک ساعت دراز بکش بعد یهو پاشو اگه اب روون یهو ازت ...

من چون استراحتم همش دراز میکشم پامیشم اب روون نمیاد ولی واژنم حس میکنم خیسه دست میزنم هیچی نیس و خشکه نمیدونم 

اخه اب کیسه اب که زرد نیست و بو هم نمیده برو دکتر احتمال داره عفونت داشته باشی که البته عفونت هم تو ...

رفتم لباس زیرمم عوض کردم نوار گذاشتم پدم خیس نشد ولی دوسه قطره زرد کمرنگ روش بود