2777
2789
عنوان

marzi و کباب کوبیده توی فر 🍢

| مشاهده متن کامل بحث + 9265 بازدید | 48 پست
من توستر ندارم اما انواع کباب ها (مرغ و ماهی و گوشت) رو داخل فر گازم درست کردم و همش هم عالی شده

منم ماهی وتو جه گردانش مرغ گذاشتم خوب شده البته چند سال پیش

اما این دستور رو باید امتحان کنم 

ممنونم عزیزم

خدایا ازت میخوام تا آخر عمر درکنار دختر وهمسرم طعم خوشبختی رو بچشم وآرامش داشته باشم.اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.
منم ماهی وتو جه گردانش مرغ گذاشتم خوب شده البته چند سال پیش اما این دستور رو باید امتحان کنم  ...

فدا گلم 

مطمینا خوب میشه 

نوش جان

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.Pain🔥you made me a believer

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوه به به🤗😍🤗نوش جانتون  فردا حتما درست میکنم هوس کردم😍😁

سلام مرضیه خانم

میخواستم ببینم میشه رو دستگاه گریل این کباب درست کنم

آیا دستگاه گریل واسه کباب پزی هست یا نه؟

یا فقط مخصوص ساندویچ و اسنک هست؟

سلام مرضیه خانم میخواستم ببینم میشه رو دستگاه گریل این کباب درست کنم آیا دستگاه گریل واسه کباب پزی ...

سلام عزیزم من گریل رو فقط برای استیک و ماهی و اینا استفاده میکنم 

برای این کباب خیلی بعیده که خوب بشه 

ممکنه سفت بشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام عزیزم من گریل رو فقط برای استیک و ماهی و اینا استفاده میکنم  برای این کباب خیلی بعیده که ...

تشکر خانومی که وقت گذاشتین

پس کباب از تجربه شما در فر استفاده کنم ببینم 

چطوری از آب در میارم

ممنون

اسی من یه پست ازتون دیدم مال چندسال پیش مال اون پلاک که اسم خودت بود منم میخا سفارش بدم مامانم میگه شبا هی باید از گردنت در بیاری اذیت میشی 

میخواستم ببینم حق با مامانم؟

داشتم تو گوگل سرچ میکرد پست شما دیدم 

تاریخ عروسیمون: ۱۴۰۱/۰۲/۳۰👰🏻🤵🏻تـو بگو یه روز تو شکمت باشه، وقتی حس مادرانه میگیری رفتنش نابودت میکنه، با اینکه پنج هفتم بود ولی داغون شدم💔🖤🤰🏻🖤💔۱۴۰۱/۰۹/۰۸بدترین اتفاق زندگیم. 
اسی من یه پست ازتون دیدم مال چندسال پیش مال اون پلاک که اسم خودت بود منم میخا سفارش بدم مامانم میگه ...

پلاک طلا سفارشی منظورتونه؟

نه عزیزم البته من الان مدتیه درش آورم و یه پلاک دیگه میندازم 

اما اون اصلا ناراحتی برام ایجاد نمی‌کرد و حدود ۵ سال یه صورت ممتد شبانه روز توی گردنم بود 

البته اگر ضخیم و سنگین باشه اینطوریه 

اگر سیک باشه ورقش نازک میشه و احتمال کج شدنش هست 

مال من سنگینه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پلاک طلا سفارشی منظورتونه؟ نه عزیزم البته من الان مدتیه درش آورم و یه پلاک دیگه میندازم  اما ...

آره گلم منظورم اونو 

ببخش زیاد سوال میپرسم آخه میخوا سفارش بدم پلاکش چند گرم مال شما ؟ میگم ببینم چند گرم باشه خوبه نمیشکنه

تاریخ عروسیمون: ۱۴۰۱/۰۲/۳۰👰🏻🤵🏻تـو بگو یه روز تو شکمت باشه، وقتی حس مادرانه میگیری رفتنش نابودت میکنه، با اینکه پنج هفتم بود ولی داغون شدم💔🖤🤰🏻🖤💔۱۴۰۱/۰۹/۰۸بدترین اتفاق زندگیم. 
آره گلم منظورم اونو  ببخش زیاد سوال میپرسم آخه میخوا سفارش بدم پلاکش چند گرم مال شما ؟ میگم بب ...

خواهش میکنم عزیزم 

برای من پلاکش ۹ گرم و خرده ای هست و زنجیرش هم ۵ گرم 

روی هم حدود ۱۵ گرمه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خواهش میکنم عزیزم  برای من پلاکش ۹ گرم و خرده ای هست و زنجیرش هم ۵ گرم  روی هم حدود ۱۵ گ ...

مرسی که جواب دادی عزیزم   

با دمای ۲۴۰ ,روی کباب ها نمیسوزه و اینطوری نمیشه که داخلشون هنوز نپخته باشه?

نه عزیزم 

زمانی که گفتم رو رعایت کنید 

کباب نباید زیاد توی فر بمونه چون سفت میشه 

دما باید بالا باشه و سریع خارج بشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30