2777
2789
عنوان

marzi و کباب کوبیده توی فر 🍢

| مشاهده متن کامل بحث + 9256 بازدید | 48 پست
ای مرضی خانوم کاش از دستورات آشپزیت هیچ وقت استفاده نمیکردم‌ حداقل الان میتونستم خودمو گول بزنم که ب ...

عزیزم😁

فدات گلم خیلی لطف داری

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.Pain🔥you made me a believer

وای من فکر کردم منظورتون از مرضی سبزی هستش 😳🤭😂

اصلا به اسم کاربری توجه نکردم😐

با خودم هم میگفتم کباب و مرزه میچسبه ها🤕

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آفرین تو حیاط عالیه نوش جانتون  ما جوجه رو مرتب تو تراس میزنیم اما کوبیده خیلی دود داره هر بار ...

سلام مرضیه جانم. عالی بود مرسی که به اشتراک گذاشتی. شما که باغ زیبا دارین ایشالا هر وقتی رفتی عکسش رو بازم برامون بزلر

عزیزم😁 فدات گلم خیلی لطف داری

عین واقعیته من هلاک اون کیک دارچینی و جوجه زیر پلو میزاشتی برا آیه جون‌شدم جز برنامه هفتگیمون ‌‌‌‌‌‌شده البته جوجه وگرنه باسن ‌....شاد امان نمی‌ده کیک درست کنم خیلی  

حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
سلام مرضیه جانم. عالی بود مرسی که به اشتراک گذاشتی. شما که باغ زیبا دارین ایشالا هر وقتی رفتی عکسش ر ...

سلام گلم خواهش میکنم عزیزم 

ما باغ نداریم گلم 

پدرم و پدر شوهرم باغ دارن 

چند باری از خونه باغ پدرم تاپیک زدم هست فکر میکنم هنوزم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عین واقعیته من هلاک اون کیک دارچینی و جوجه زیر پلو میزاشتی برا آیه جون‌شدم جز برنامه هفتگیمون ‌‌‌‌‌‌ ...

😁😁😁😁عزیزدلم نوش جانتون😍

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام نوش جان   

شاید اگر سعدی مردم این زمانه را میدید،اینگونه می سرود. بنی آدم ابزار یکدیگرند ،گهی پیچ ومهره،گهی واشرند،   یکی دیگران راکند نردبان،  یکی میکشد بار نامردمان،   یکی اره تا نان مردم برد،   یکی تیغ تاخون مردم خورد،   یکی چون قلم خون دل میخورد،   یکی خنجر است وشکم می درد،   چوعضوی به درد آورد روزگار،   دگر عضوها درپی کسب و کار،  خلاصه پر از نفرت وکین و آز،  یکی همچو کرکس یکی چون گراز،   تو کز محنت دیگران بی غمی،  دراین عصر نامت نهند آدمی

من چون تراس ندارم فقط میتونم کباب تابه ای درست کنم اگه اینو بشه حتما تو تستر درست میکنم 

خدایا ازت میخوام تا آخر عمر درکنار دختر وهمسرم طعم خوشبختی رو بچشم وآرامش داشته باشم.اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.
به به عالی شده  فقط موقع چرخوندن سیخ کباب به سینی نمیچسبه؟

عزیزم سینی فر رو کمی با کره چرب کنید قبل از چیدن سیخ ها 

تو دستور فکر میکنم گفتم 

نه دیگه نمیچسبه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من چون تراس ندارم فقط میتونم کباب تابه ای درست کنم اگه اینو بشه حتما تو تستر درست میکنم 

من توستر ندارم اما انواع کباب ها (مرغ و ماهی و گوشت) رو داخل فر گازم درست کردم و همش هم عالی شده

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم سینی فر رو کمی با کره چرب کنید قبل از چیدن سیخ ها  تو دستور فکر میکنم گفتم  نه دیگ ...

مرسی عزیزم چشم

خدایا ازت میخوام تا آخر عمر درکنار دختر وهمسرم طعم خوشبختی رو بچشم وآرامش داشته باشم.اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.