سلام🙋🏻♀️
هممون قطعا یه روزایی اومده که واسه کباب حوصله منقل و ذغال و دود رو نداشته باشیم
این کباب مال همون روزاس 🙂
منم زیاد درستش میکنم چون خیلی لذیذ و خوشمزه میشه
مواد لازم👇🏻
گوشت چرخکرده گوسفندی ۴۰۰ گرم
پیاز بزرگ یک عدد
سیر ۲ حبه
نمک و فلفل
عصاره باربیکیو(اختیاری)
پیاز رو ریز رنده میکنیم و آبش رو کامل میگیریم و دور میریزیم چون فقط پالپش رو لازم داریم،سیر رو هم رنده میکنیم و به همراه نمک و فلفل و عصاره دود به گوشت اضافه میکنیم و دستکش میپوشیم و میریم تو کارش حدود ۱۰ دقیقه باید ورز بدید بعد توی ظرف درب دار بذارید یخچال یک ساعت استراحت کنه👇🏻

توی اون یک ساعت پلو تون رو دم کنید😋
بعد از گذشت یک ساعت فر رو با دمای ۲۴۰ روشن کنید و سینی مورد نظرتون رو با کره کمی چرب کنید
گوشت رو از یخچال خارج کنید و ۵ دقیقه دیگه هم ورز بدید بعد گوله هایی به اندازه تخم مرغ درست کنید و بگیرید به سیخ کباب حسینی و بچینید توی سینی👇🏻

اگر دور چین برای کبابتون خواستید بذارید حتما توی یه ظرف دیگه بذارید و دور کباب ها نذارید 👇🏻

حالا سینی ها رو به داخل فر منتقل کنید
دقت کنید اگر دمای فر پایین باشه کباب ها خیلی آب میندازن و سفت میشن پس فر تو دمای بالا باشه من همیشه برای این کباب فر رو ۲۴۰ میذارم اولش کباب یکم آب باز میکنن و خیلی زود هم تبخیر میشه وقتی یک طرف کباب ها سرخ شد سینی رو بیرون بیارید و سیخ ها رو بچرخونید تا اون طرفش هم سرخ شه من ۱۵ دقیقه میذارم میمونه و میچرخونم و باز ۱۵ دقیقه دیگه اینجا دیگه تایم بسته به دمای فرتون هست فقط بدونید که نباید زیاد توی فر بمونه چون سفت میشه نهایتا تا نیم ساعت مجازه
بعد از سرخ شدن هر دو طرف کره نرم شده رو با زعفرون دم کرده مخلوط میکنم و به محض بیرون آوردن سینی از فر با برس به دو طرف کباب ها میمالم (وقتی هنوز خیلی داغه)
بعدش هم سرو میکنم و کنارشم پلو زعفرونی و دوغ و سالاد تامام🤪👇🏻

جای همگی خالی😍