2777
2789
عنوان

marzi و کباب کوبیده توی فر 🍢

9251 بازدید | 48 پست

سلام🙋🏻‍♀️

هممون قطعا یه روزایی اومده که واسه کباب حوصله منقل و ذغال و دود رو نداشته باشیم 

این کباب مال همون روزاس 🙂

منم زیاد درستش میکنم چون خیلی لذیذ و خوشمزه میشه 

مواد لازم👇🏻

گوشت چرخکرده گوسفندی ۴۰۰ گرم 

پیاز بزرگ یک عدد 

سیر ۲ حبه 

نمک و فلفل 

عصاره باربیکیو(اختیاری)

پیاز رو ریز رنده میکنیم و آبش رو کامل میگیریم و دور میریزیم چون فقط پالپش رو لازم داریم،سیر رو هم رنده میکنیم و به همراه نمک و فلفل و عصاره دود به گوشت اضافه میکنیم و دستکش میپوشیم و میریم تو کارش حدود ۱۰ دقیقه باید ورز بدید بعد توی ظرف درب دار بذارید یخچال یک ساعت استراحت کنه👇🏻

توی اون یک ساعت پلو تون رو دم کنید😋

بعد از گذشت یک ساعت فر رو با دمای ۲۴۰ روشن کنید و سینی مورد نظرتون رو با کره کمی چرب کنید 

گوشت رو از یخچال خارج کنید و ۵ دقیقه دیگه هم ورز بدید بعد گوله هایی به اندازه تخم مرغ درست کنید و بگیرید به سیخ کباب حسینی و بچینید توی سینی👇🏻

اگر دور چین برای کبابتون خواستید بذارید حتما توی یه ظرف دیگه بذارید و دور کباب ها نذارید 👇🏻

حالا سینی ها رو به داخل فر منتقل کنید 

دقت کنید اگر دمای فر پایین باشه کباب ها خیلی آب میندازن و سفت میشن پس فر تو دمای بالا باشه من همیشه برای این کباب فر رو ۲۴۰ میذارم اولش کباب یکم آب باز میکنن و خیلی زود هم تبخیر میشه وقتی یک طرف کباب ها سرخ شد سینی رو بیرون بیارید و سیخ ها رو بچرخونید تا اون طرفش هم سرخ شه من ۱۵ دقیقه میذارم میمونه و میچرخونم و باز ۱۵ دقیقه دیگه اینجا دیگه تایم بسته به دمای فرتون هست فقط بدونید که نباید زیاد توی فر بمونه چون سفت میشه نهایتا تا نیم ساعت مجازه 

بعد از سرخ شدن هر دو طرف کره نرم شده رو با زعفرون دم کرده مخلوط میکنم و به محض بیرون آوردن سینی از فر با برس به دو طرف کباب ها میمالم (وقتی هنوز خیلی داغه)

بعدش هم سرو میکنم و کنارشم پلو زعفرونی و دوغ و سالاد تامام🤪👇🏻

جای همگی خالی😍

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.Pain🔥you made me a believer

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نوش جون .😋😋 من فقط کباب منقلی و دوست دارم 🤪🤪🤪🤪از بوشم لذت میبرم

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.

وای عالیه 😋😋😋 من عاشقشم 🤗😊😋😋

آرزوی خوشبختی و شادی برای همه دارم 😊 امیدوارم هیچکسی غمگین و ناراحت نباشه 🥰🥰😊😊...عاشق غذا و خوراکی و آشپزیم 😋😋سیر نمیشم.
نوش جون .😋😋 من فقط کباب منقلی و دوست دارم 🤪🤪🤪🤪از بوشم لذت میبرم

منم همینطور اما گاهی حوصله دود راه انداختن تو تراس رو ندارم 

کباب منقلی تو حیاط و باغ میچسبه 

و البته این کباب مزه اش معرکه اس

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم همینطور اما گاهی حوصله دود راه انداختن تو تراس رو ندارم  کباب منقلی تو حیاط و باغ میچسبه&n ...

منم تو حیاط هرهفته شوهرم باربیکیو با اونه😅😍😍

نوش جونت 😋

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
منم تو حیاط هرهفته شوهرم باربیکیو با اونه😅😍😍 نوش جونت 😋

آفرین تو حیاط عالیه نوش جانتون 

ما جوجه رو مرتب تو تراس میزنیم اما کوبیده خیلی دود داره هر بار تو تراس برگ یا فیله پیچ یا کوبیده گذاشتیم تا یه هفته خونه بودی دود میداده🤦🏻‍♀️

از مصائب آپارتمان نشینی😒

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آفرین تو حیاط عالیه نوش جانتون  ما جوجه رو مرتب تو تراس میزنیم اما کوبیده خیلی دود داره هر بار ...

فدات عزیزم .اخی آره اپارتمان مناسب نیست دودش زیاده .

دلم خواست دیروز خوردما😆😆...بوش فقط 🤪

فدات عزیزم .اخی آره اپارتمان مناسب نیست دودش زیاده . دلم خواست دیروز خوردما😆😆...بوش فقط 🤪

آره واقعا😒

فدات بشم 

اگر تیکرت برای بارداریه هر روز کباب بخور هیچ اشکالی نداره 

من زمان بارداری روزی ۲ بار گاهی ۳ بار کباب میخوردم 

همه غذاهام کبابی بود 

اصلا برنج و اینا نمی‌خوردم فقط گوشت و مرغ و ماهی و سبزیجات کبابی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آره واقعا😒 فدات بشم  اگر تیکرت برای بارداریه هر روز کباب بخور هیچ اشکالی نداره  من زما ...

آره کبابی  اصلا بد نیست . منم همین کارو میکنم ولی هروز دیگه نمیشه دود راه انداخت😄😄 همون هفته ای یکی دوبار خودمو خفه میکنم😅😅 چون دیابتمم لب مرز شده منم برنج و نونم خیلی محدود کردم فقط سالادو پروتیین 

آره کبابی  اصلا بد نیست . منم همین کارو میکنم ولی هروز دیگه نمیشه دود راه انداخت😄😄 همون هفته ...

آره اینم هست🤣تازه بعدشم مکافات های دوش گرفتن توی بارداری🤣🤣🤣

انشالله به سلامتی زایمان کنی عزیزم 

بهترین رژیم غذایی کبابی و سبزیجات و میوه اس 

من با اینکه دیابت هم نداشتم اما برنج و ماکارونی و سیب زمینی و غذای سرخ کرده اصلا نمیخوردم بعد دخترکم با اینکه کمی هم زود به دنیا آمد اما وزنش عالی بود🤗💋

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای مرضی خانوم کاش از دستورات آشپزیت هیچ وقت استفاده نمیکردم‌ حداقل الان میتونستم خودمو گول بزنم که بابا اینا خیلی ام بد مزه اس🥲🥲

حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
به به بازم مرضی جون و هنراش       واقعا ممنونم ازتون  من خیلی از دستورای شم ...

فدات عزیزم 

باعث افتخارمه 

❤️❤️❤️❤️

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35