2777
2789
عنوان

بیایین چیزای خوب بگین 💜♥️💗

460 بازدید | 24 پست

هر چی دوست دارین ولی خوب باشه، مثبت ,یه تیکه از کتاب یا متنی که خوندین دوست داشتین ،چیزای قشنگ زندگی، 

عکس قشنگ ,هررر چیزی، نیاز دارم بعضی چیزایی که دیدم و خوندم و همش منفی و اعصاب خورد کن از ذهنم برررره شما هم یکم حال و هواتون عوض میشه و اینجوری یکم جو خوب ایجاد میشه 

باید سکوت کنی و به جای قانع کردنِ آدم ها ، استوار و مصمم ، مسیرِ هدف هایت را دنبال کنی ،

بگذار تصور کنند نمی توانی ، که شدنی نیست و داری بیهوده تلاش می کنی !😏

تو محدود به زمان و مکان و نظرها "نیستی" ،

و برای مسیری که سختی اش را به جان خریده ای ، توضیحی به هیچکس بدهکار ... که پیروزی را با فقط با عمل نشان می دهند نه با کلام !

بگذار آدم ها در دنیای محالات خودشان بمانند و زیر لب ، آیه های رکود بخوانند ، تو راه خودت را برو ...🚶‍♀️

مادامی که به مقصد رسیدی ؛ خودشان مفهومِ توانستن را به چشم می بینند .

و می پذیرند باورهایی فراتر از باورِ آنها هست که به اهدافی فراتر از اهداف آنها می رسد .✈

و یاد می گیرند که بعد از این ، هیچکس را از دریچه ی توان و اعتقادات خودشان قضاوت نکنند .

جسورانه بایست و فاتح قله های محال باش ...

فراموش نکن ؛🧘‍♀️

دنیا به آدم های بلند پرواز و اتفاقات تازه نیاز دارد !🧗‍♀️🏄‍♀️✈

خسته د کل ولات!هه رفیقی هم ناریم وش بگوییم محتاج دعاتیم رفیق تا تیه دینه همه کفرچی عرق خورن.....😂⁦🤦

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابالنگ دراز عزیز:دختری را دیدم...اورا نمیشناختم،میگفتند تنها هجده سال دارد،ولی باورم کن،او بسیار بسیار پیر و شکسته بود،چشم هایش از هر گونه انگیزه ای خالی و زیر آن ها گودی عمیقی افتاده بود؛بابا لنگ دراز عزیز، به وضوح معلوم بود که چیزی از او نمانده؛رد کبودی های تحمیل و زوری که اورا به اینجا کشانده بر گردنش مانده بود...بابا لنگ دراز میدانی که بود؟دختری که در آینه روبه رویم می دیدم...

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...

حسای خوب مث وقتی ک تا انگشتتو میدی ب بچه کوچولوها محکم انگشتتو میگیرن 😂بوی نم بارون و صداش. بوی گل .وقتی ک از ته دل میخندی.غذاهای خوشمزه 

برای رسیدن ب حاجت دلم ی صلوات مهمونم میکنی 
حسای خوب مث وقتی ک تا انگشتتو میدی ب بچه کوچولوها محکم انگشتتو میگیرن 😂بوی نم بارون و صداش. بوی گل ...

وای انقدرررر خوشم میاد محکم میگیره عزیزززم❤💋🍃🌸

❤💃🏻💓🍃خداجونم دوستت دارم🌸💕

گذشته رو رها کن حتی دیروز رو

امروز رو زندگی کن با حالی خوب و دلی مهربون

شاید فردایی نباشه(فردا یه رازه)🍃🤭

هرگز غر نزن

توکل کن به خدا

قانع باش

غصه ی هیچیو نخور،به نداشته هات فکر نکن

مهم آخرته🌲💫🌸🍃اگه نمیتونی دلی رو شاد کنی ،لااقل مراقب رفتار و سخنانت باش که دلی رو نرنجونی💋🌲💫

اول از همه به خودت احترام بذار

خودبخود به بقیه هم احترام میذاری

همیشه به خودت برس،موهاتو شونه کن،لباس تمیز بپوش،خنده رو باش

امیدت به خدا باشه❤🌸🍃

بهترینارو براتون آرزو میکنم

این یک ماه و دوازده روز پایانی سال رو جوری زندگی کن که موقع سال تحویل شاد و خوشحال باشی و بگی آخیش خوب گذشت و میتونم سال جدید رو بهتر آغاز کنم🌲💋👌🏻🍀💃🏻

بی دلیل خوشحال باش

اجازه بده صدای ترقه تورو به وجد بیاره

سبزه بذار

ماهی قرمز بخر

چهارشنبه سوری از روی آتیش بپر و بخند

آهنگ شاد بذار و برقص🌲🍃🌸💕

موفق باشید،شاد باشید،سلامت باشید

❤💃🏻💓🍃خداجونم دوستت دارم🌸💕