2777
2789
عنوان

بیایین چیزای خوب بگین 💜♥️💗

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 24 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😍♥️

سلام گلم 

من یه سوال درمورد سابلیمینال دارم تو یه تاپیک گفته بودیدن اونجا قفل بود 

گلم سابای آقای آقا شیری وخانم قربانی خوبن؟ 

وسابا اثر بدی نمیزارن ؟

یه سوال دارم شخصی هست مبتونم تو شخصی بپرسم؟

سلام گلم  من یه سوال درمورد سابلیمینال دارم تو یه تاپیک گفته بودیدن اونجا قفل بود  گلم س ...

سلام گلم من در اون باره اطلاعاتی ندارم چون مدتی که گوش دادم از یوتیوب بود رایگان اثر بد که نه ولی خب بستگی به عبارت های تاکیدی و محتواش داره که مثلا چیزای منفی و بد نباشه 

سلام گلم من در اون باره اطلاعاتی ندارم چون مدتی که گوش دادم از یوتیوب بود رایگان اثر بد که نه ولی خب ...

چه سابایی گوش میدادین؟نتیجه گرفتین؟

من از سابای خانم جاوید استفاده میکنم کانال دارن تلگرام ولی تاکیداتش خوبه وخیلیا نتیجه کرفتن

چه سابایی گوش میدادین؟نتیجه گرفتین؟ من از سابای خانم جاوید استفاده میکنم کانال دارن تلگرام ولی تاکی ...

برای روشن شدن پوست و بلند شدن مژه و حافظه  گوش دادم خوب بود تاثیر داشت البته من بعد یکی دو ماه ولش کردم چون وقتش نداشتم ،خب اگر تاکیداتش خوب هست که استفاده کنین ان شالله نتیجه میگیرین فقط باید صبر و باور داشته باشین و حساس نشین روی نتیجه