2777
2789

درباره ی هوا و خاک سیاره خیلی سوال میکنه 

اینکه میتونیم اونجا زندگی کنیم یا نه شب و روزش شده دیدن فیلم ها و عکس سیارات و کتابهای علوم خواهر کلاس چهارمش رو با عشق و علاقه ی زیاد نگاه میکنه و توضیح میده

آخی جانم.

تو خودت به این رسیدی که نیاز داری امام زمان بیاد؟ برای نجات مردم بیگناه و ستمدیده، برای ریشه کن کردن ظلم ، برای آوردن رفاه، برای تموم شدن این روزگار سیاه، برای عوض شدن و برچیده شدن هر سیستم کثیفی، برای نجات خودت!!!!! کی قراره  این نیاز رو درک کنی؟ کی آماده ای ؟ کی حس می کنی وقتشه؟ بهونه ات برای تعلل چیه؟ ....

منم تا سیزده چهارده سالگی خیلی تو فاز این چیزا بودم هنوز دایره‌المعارف هامو نگه داشتم

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم وقتی خیلی کوچیک بودم عاشق فضا بودم و همش از کتابخونه کتاب های مختلف در مورد فضا می‌خوندم ، تا اینکه یه بار اینقدر کتاب آوورده بودم خودشون یه کتاب بزرگ ک در مورد فضا بود بهم جایزه دادن😂😂🤦🏻‍♀️

گفتی 

داداش منم ۸ سالشه 

دو تا کتاب 

یکی جغرافیایی و یکی توضیحات کل بدن 

یعنی هر سوالی بپرسی ازش جواب میده 

میگه اول می‌خوام دکترای قلب رو بگیرم بعد برم واسه جغرافیایی بخونم هم باهوشه هم با استعداد 

می‌خوام برم پژوهشگاه ثبت نامش کنم خوبهه؟

اسی تو هم حتما پیگیرش شو استعدادش شکوفا بشه

خسته د کل ولات!هه رفیقی هم ناریم وش بگوییم محتاج دعاتیم رفیق تا تیه دینه همه کفرچی عرق خورن.....😂⁦🤦
حالا سوالم اینه که جایی هست ببرمش ببینه و تحقیق بیشتری کنه راجع به سیارات با توجه به سن کمش؟ 

بعضی شهرا افلاک نما دارن.مثلا فکر کنم تو تهران به مجلس هست به نام گنبد مینا.

البته کلا تو کشور ما نجوم مورد بی توجهی قرار گرفته.میتونید کتاب های مصور براش بخرید

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

پسر منم ۴ سالشه روز و شب درباره همینا حرف میزنه. همش میگه سولار سیستم چه سیاره هایی داره چقد بزرگه.. پس کی میریم کهکشان راه شیری رو ببینیم😅

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید