2777
2789
عنوان

پسر 5 ساله ی من به سیاره ها و فضا خیلی علاقه داره

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 23 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه آدم بتونه استعدادش ن رو بشناسه

این کرونا باعث شد استعداداشون شکوفا نشه... هیچ جا جرئت ندارم ببرمش. مخصوصا که الان وحشتناک بچه‌ها رو درگیر کرده

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید
شما تهرانی؟  چطوری باید برم عضو بشه؟

نه گلم آبادانم من بصیرت آبادان رفتم 

تو نت سرچ کن پژوهشسراهای تهران با توجه به منطقه‌ای که هستی آدرس پیدا کن تماس بگیر

خسته د کل ولات!هه رفیقی هم ناریم وش بگوییم محتاج دعاتیم رفیق تا تیه دینه همه کفرچی عرق خورن.....😂⁦🤦

راستشو بخوای بچه ی یکی از دوستام از همون اول خیلی به حیوانات علاقه داشت اونام هی حیوان پلاستیکی خریدن براش,حتی خود من قصد داشتم براش بخرم!

اونقدر این بچه زوم کرده رو این مسأله که فقط اسباب بازی هاش اینان و همه جا می بره و درموردشون صحبت می کنه، دیگه وضعیتش نگران کننده شده.

مادرش هم خجالت می کشه و ناراحته

مورد ایشون و یکی دوتای دیگه منو به این نتیجه رسوند که خیلی دامن نزنیم به علایق بچه ها.

تو خودت به این رسیدی که نیاز داری امام زمان بیاد؟ برای نجات مردم بیگناه و ستمدیده، برای ریشه کن کردن ظلم ، برای آوردن رفاه، برای تموم شدن این روزگار سیاه، برای عوض شدن و برچیده شدن هر سیستم کثیفی، برای نجات خودت!!!!! کی قراره  این نیاز رو درک کنی؟ کی آماده ای ؟ کی حس می کنی وقتشه؟ بهونه ات برای تعلل چیه؟ ....
نمیدونم کجا ببرمش فقط از اینترنت براش مطلب میخونم

فعلا همون کتاب بخونید کافیه و کتاب هایی که درباره سیاره ها است

بزرگ تر که شد ببرینش رصد خونه و با هر سال دوره میزارن  برای علاقه مندان به نجوم ببرینش 

ارتش تک نفره خودت باش✌