کسی تجریه این عمل رو داره خانوما؟ پریروز عمل کردم اما همش خون میاد از پریود کمتره ولی فکر نمیکردم خون بیاد بعد دو روز. نکنه بخیه هام داره باز میشه. دکترم گفت عادیه ولی آخه مگه جایی که بخیه میزنن خون میاد؟ چیکار کنم؟ 😭
خدایا شکرت بابت همه ی چیزهایی که بهم دادی مخصوصا پسره نازم که جونم بهش بنده.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻 ................................................................................... جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋
خوب چیکار کنم؟ سعی میکنم تکون نخورم. چون سر بچه اولم بخیه هام باز شد اینو میترسم. درصورتی که دکتر گفت خیلی راحت کارهای روزمره اتو انجام بده سنگین بلند نکن ورزش نکن و رابطه نداشته باش. ولی من از جام بلند نمیشم مگر دستشویی و غذا که مامانم میاره جلوم. یه کم قدم میزنم نهایت که شکمم کار کنه. ولی همش لباس زیرم پره خون هست طوری که پد بهداشتی گذاشتم
خدایا شکرت بابت همه ی چیزهایی که بهم دادی مخصوصا پسره نازم که جونم بهش بنده.
من لابیا پلاستی و تزریق چربی انجام ندادم. فقط تنگ کردن واژن. تو کلینیک خصوصی شد 8 و نیم. دولتی 5 میش ...
آها ممنون
اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻 ................................................................................... جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋
عزیزم شما خوب شدی؟ اگه هنوز اذیتی دکتر ماندانا اکبری رو بهت معرفی میکنم جراح زیبایی زنان هستش خیلی کارش درسته من پیشش هم واژینو هم لابیاپلاستی کردم خیلی راضیم برو معاینت کنه 02122584154 مطبش توی پاسدارانه بوستان نهم رو به رو لبافی نژاد
باید مراقبت های بعد از جراحی رو حتما رعایت کنی ولی این موضوع رو به دکترت اطلاع بده من خودم واژینوپلاستی رو انجام دادم خیلی هم از نتیجه ش راضیم این مشکلی هم که می گی رو اصلا بعد از جراحی نداشتم.