2777
2789

کسی تجریه این عمل رو داره خانوما؟ پریروز عمل کردم اما همش خون میاد از پریود کمتره ولی فکر نمیکردم خون بیاد بعد دو روز. نکنه بخیه هام داره باز میشه. دکترم گفت عادیه ولی آخه مگه جایی که بخیه میزنن خون میاد؟ چیکار کنم؟ 😭

خدایا شکرت بابت همه ی چیزهایی که بهم دادی مخصوصا پسره نازم که جونم بهش بنده. 

ن والا

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا این عمل واس چیه

من دوتا زایمان طبیعی داشتم و عضلات واژنم شل شده بود دچار عفونت میشدم. عمل تنگ کردن واژن است. 

ببخشید میتونم بپرسم هزینش چقد شد🤔

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            

خوب چیکار کنم؟ سعی میکنم تکون نخورم. چون سر بچه اولم بخیه هام باز شد اینو میترسم. درصورتی که دکتر گفت خیلی راحت کارهای روزمره اتو انجام بده سنگین بلند نکن ورزش نکن و رابطه نداشته باش. ولی من از جام بلند نمیشم مگر دستشویی و غذا که مامانم میاره جلوم. یه کم قدم میزنم نهایت که شکمم کار کنه. ولی همش لباس زیرم پره خون هست طوری که پد بهداشتی گذاشتم

ببخشید میتونم بپرسم هزینش چقد شد🤔

من لابیا پلاستی و تزریق چربی انجام ندادم. فقط تنگ کردن واژن. تو کلینیک خصوصی شد 8 و نیم. دولتی 5 میشد. چون هزینه اتاق عمل نمی‌دادم. 

من لابیا پلاستی و تزریق چربی انجام ندادم. فقط تنگ کردن واژن. تو کلینیک خصوصی شد 8 و نیم. دولتی 5 میش ...

آها ممنون

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            

تو نی نی سایت فقط اگر شوهرت کتکت بزنه یا با مادرشوهرت دعوات شه میان نظر میدن😂 و کمکت میکنن

اگه استراحتت کامل باشه و به خودت فشار نیاری بخیه ها باز نمیشه و اگه خونرریزی ات کمه اشکال نداره

بازم تحت نظر پزشکت باش تا مشکلی برات پیش نیاد 

یکی از آشناهای ماهم پیش دکتر الهه ثناگو واژینوپلاستی انجام داد ولی اینجوری نشده بود 

اگه استراحتت کامل باشه و به خودت فشار نیاری بخیه ها باز نمیشه و اگه خونرریزی ات کمه اشکال نداره باز ...

ممنون از راهنماییتون. امروز رفتم دکتر گفت عادیه این ترشحات واکنش بدنت به نخ بخیه هست. بازم ممنون

عزیزم شما خوب شدی؟ اگه هنوز اذیتی دکتر ماندانا اکبری رو بهت معرفی میکنم جراح زیبایی زنان هستش خیلی کارش درسته من پیشش هم واژینو هم لابیاپلاستی کردم خیلی راضیم برو معاینت کنه 02122584154 مطبش توی پاسدارانه بوستان نهم رو به رو لبافی نژاد

باید مراقبت های بعد از جراحی رو حتما رعایت کنی ولی این موضوع رو به دکترت اطلاع بده من خودم واژینوپلاستی رو انجام دادم خیلی هم از نتیجه ش راضیم این مشکلی هم که می گی رو اصلا بعد از جراحی نداشتم. 

اسم دکترمم مریم محمد بیگی بود. 

ممنون از راهنماییتون. امروز رفتم دکتر گفت عادیه این ترشحات واکنش بدنت به نخ بخیه هست. بازم ممنون

سلام خانمی ببخشید شما تا چند وقت ترشحات داشتی؟ من الان یکماهه انجام دادم ولی هنوز ترشحات دارم بعضی روزام خونابه هستش