2777
2789
عنوان

بچه هاکسی بلده خواب تعبیرکنه؟

136 بازدید | 27 پست

من خواب دیدم ک مادره پدرم ک فوت کرده اومده دنبالم ک بریم ب بابام سربزنیم توبیمارستان بودپدرم روتخت اینم بگم ک پدرمم فوت شده ۱۸سال پیش بعدقبلشم براش توی گاری پرازخوراکی ک براعیادتش میبردیم البته بگم ک ندیدم ک بهش بدم فقط یادمه ک باخودمون میبردیم ک بهش بدیم بعدک رفتیم توانقدپدرموبغل کردم بوسش کردم بابامم گریه میکردوبوسم میکردبعداومدم اینورتربامادربزرگم داشتن راجب سختیایی ک کشیدم صحبت میکردن وناراحت بودن دوباره رفتم سمتش بغلش کردم بازاونم همینطوروبازهردومون بغض داشتیم گفتش دیگه نمیزارم کسی اذیتت کنم زودمیام پیشت نگران نباش

اینم بگم ک توطول این سالهاشاید۳.۴بارخواب پدرمودیدم واینکه منومامانم خیلی باهم بحثمون میشه دیروزم باهم بحث کردیم البته ازوقتی ازدواج کردکلایطوردیگه ای شد😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من‌پدرت بفکرت بوده خوابش را دیدی  خدا رحمتشون کنه

ممنونم عزیزم اره خیلی ناراحت وشرمنده بود

چیزی ک فکرمومشغول کرده اینه ک براش خوراکی بردیم ولی ندیدم ک بهش بدم واینکه مادربزرگم اومده بوددنبالم نمیدونم ینی چی واینکه گفت دیگه نمیزارم کسی ناراحتت کنه

بنده رشتم تعبیر خوابه ببینی عزیزم با این خوابی که تو دیدی خیلی خاصه چنصد سال یکبار کسی میبینه به این میگم پرکتیس بسته و اصلا تو اینترنت راجب تعبیر اون هیچی نیس این خواب نشون دهنده قدرت خاص تو هست دیگه بیشتر از این نمیتونم راهنمایی کنم

بنده رشتم تعبیر خوابه ببینی عزیزم با این خوابی که تو دیدی خیلی خاصه چنصد سال یکبار کسی میبینه به این ...

خب ینی چی اخه من متوجه نشدم بیشترنگران اینم ک خودم یاعزیزانموببره

بنده رشتم تعبیر خوابه ببینی عزیزم با این خوابی که تو دیدی خیلی خاصه چنصد سال یکبار کسی میبینه به این ...

میشه تعبیر خواب منم بگی من هر شب خواب خیانت میبینم چند وقته رابطمون سرد شده البته خیلی فکرم مشغوله و فک میکنم پای کسی در میونه:(

اره خیلی فک میکنم اما نمیدونم واقعیه یا نه به هیچ وجه هم نمیتونم اگه واقعی باشه بهش پی ببرم همش خودخ ...

منم یمدت مث توبودم وانواع خوابای خیانتومیدیدم نگران نباش فکرت مشغوله ک این خوابارومیبینی

ممنونم عزیزم اره خیلی ناراحت وشرمنده بود چیزی ک فکرمومشغول کرده اینه ک براش خوراکی بردیم ولی ندیدم ...

نه چیز خاصی نیست نگران نباش گلم بعدم خوراگز را مادربزرگت اورده شما که نبردی

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

میشه راجب خواب منم بگید نظرتونو ممنون

من خواب دیدم دوست صمیمیم(الان قهریم) اومده پیشم به دیدارم یکم حرف میزنیم بعدش منو میبوسه... و بعد من از خواب پریدم ... معنیش چی میتونه باشه؟