2777
2789
عنوان

بچه هاکسی بلده خواب تعبیرکنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 136 بازدید | 27 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنده رشتم تعبیر خوابه ببینی عزیزم با این خوابی که تو دیدی خیلی خاصه چنصد سال یکبار کسی میبینه به این ...

سلام عزیزم میشه درخواست دوستی بهتوت بدم خوابای من خیلی صادق هستن و ازشون میترسم گاهی نیاز  دارم یکی برام تعبیر کنه 

اگر نمیخواهید درخواستم را بپذیرید لااقل این دوخواب را برام تعبیر کنید

اول خواب دیدم یه نداد داشتم که نوکش را باچاقو تیز کردم نوک مداد هیلی ترم و راحت داشت تیز نیشد بعد یه شعری باهاش نوشتم و داشتم میخوندنش ولی با وجود نوک تیز مداد انگار دوتایی نوشته میشد درکنارش مدادهای دیگه حتی یه مداد سیاه نوک شکسته هم دیدم ...

خواب دیگه که چند وقت بعد اولی دیدم این بود که مادرم بهم یه گردنبتدطلای  زیبا داد نه خیلی گردنبند اشرافی ولی زیباتر از گردنبندی بود که دلشتم و انداختمش گردنم و باخودم فکر کردم از این به بعد برا مهموتیای یاده همینو استفاده میکنم قلبی بود با زنجیر کار شده

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
میشه راجب خواب منم بگید نظرتونو ممنون من خواب دیدم دوست صمیمیم(الان قهریم) اومده پیشم به دیدارم ...

دوست داره باهات اشتی کنه

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
بنده رشتم تعبیر خوابه ببینی عزیزم با این خوابی که تو دیدی خیلی خاصه چنصد سال یکبار کسی میبینه به این ...

یسوال دارم ازت

قدرت خاص من چی میتونه باشه؟ینی چ قدرتی دارم؟

والاخبرازشون ندارم ازبعده فوت بابام دیگه ندیدمشون

احتمالا ایشون در قبال شما مسئولیتی داشتن که انجام ندادن ، یا حقی به گردنشون بوده که ادا نکردن ، به زودی هم فوت میکنن ، شاید میخوان ببیننت

احتمالا ایشون در قبال شما مسئولیتی داشتن که انجام ندادن ، یا حقی به گردنشون بوده که ادا نکردن ، به ز ...

ینی شمامیگی جای پدرم عموم یااون شخصی بوده ک قراره فوت کنه؟میگم من ک خبری ازشون ندارم 

کلاایناعادت کردن هرکسیشون ک داشته میمرده میومدن دنبالم ک طرف داره میمیره بیاحلالش کن منم میرفتم حلال میکردم فرداش فوت میکردطرف  واقعاسختمه 

ینی شمامیگی جای پدرم عموم یااون شخصی بوده ک قراره فوت کنه؟میگم من ک خبری ازشون ندارم  کلاایناع ...

به نظر من که از اقوام پدریتونه ، احتمال زیاد عمو باشه 

در کل خیر باشه ان شاالله و برای شما منفعت داشته باشه

به نظر من که از اقوام پدریتونه ، احتمال زیاد عمو باشه  در کل خیر باشه ان شاالله و برای شما منف ...

ممنونم عزیزم یکم خیالم راحت شدخیلی توفکربودم اخه قبل اذان صبحم دیدم انشاالله هرچی ازخدامیخوای بهت بده🤲