2777
2789

اصلا حوصله هیچیو ندارم با اینکه 2 هفته هم هس جدا شدیم ولی نمیتونمم فراموشش کنم

اونم فکر نکنم بتونه، فقط بخاطر اینکه میگف از هم دوریم و ممکن نیس جدا شدیم

ولی واقعا خیلی الان مزخرفه 

تیکر بارداری نیست👀

وقتی یه چیزی تموم شده دیگه بهش برنگردین، به خودت زمان بده عادت میکنی یه روزی میبینی حتی یادت رفته همچین آدمی هم بوده

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.     

اره من این اشتباهو کردم تو نکن ،کسی که بخواد بمونه نمیره ،کسی هم که رفته دیگه رفته ولش کن ککم عادت میکنی به نبودنش 

دخترم😌نگید دخترو چه به فوتبال🤫💙 اگه مخالفی نظر منو پاسخ نده  درخواست دوستی قبول نمیکنم حتی خانم ها

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای چی عزت خودتو میخوای از بین ببری منم الان یکماه خورده ای تموم کردم چکارا که براش نکردم هیچکدوم از محبتام به چشمم نیومد ... هیچوقت خودتو کوچیک کن ... بخدا قسم اکثر مردا معنی محبت و نمیفهمن ... نمیدونی چقدر الان از لحاظ روحی بهم ریخته ام ولی از من بهت نصیحت هیچوقت خودتو کوچیک نکن ... اگه بخوادت برمیگرده ... مردا هر چی بیشتر بری سمتشون بیشتر ازت دور میشن

اره کاش مال منم زود بگذره فراموشم شه🤦

سرتو گرم کن

فیلم ببین

من این مدت همش میرفتم یوتیوب فسلم طنز میدیدم😀

خیلی کمک بود

و اینکه هروق حالت بد بود باهام میتونی بحرفی

لطفا برا قبولیم تو کنکور ی صلوات بفرستین برام✨💓

دو هفته گذشت بقیشم میگذره همین حوری

گندم را دزدیدند صدای اعتراض ها بلند شد، نان بین مردم پخش کردند؛اعتراض ها خاموش شد؛این جماعت فقط به دنبال سیرکردن شکم خود هستند نه گرفتن حقشان !                                  برتولت برشت، سقراط مجروح