2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امشب معده و سرم درد میکرد  ب شوهرم گفتم ببرم دکتر ساعت ۱  شوهرم با اعصبانیت گفت پول ندارم ...

😐

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن
عزیز، واقعا این حجم از حرف های زشت همسرت فقط برای این بود که بهش گفتی ببرم دکتر؟احتمالا حرف های خودت ...

من بد کثیف معلول زشت بدقیافه ..زنش که بودم سرم درد میکرد باید اینطور رفتار میکرد 

زنگ مامانم زد و گفت بیا این سگ ببر گوه ببر بعدش با داداشم دعواش شد من جلوشون گرفتم پرتم کرد رو زمین ...

نمیدونم چی بگم

انشالله مشکلتون حل شه

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن
امشب معده و سرم درد میکرد  ب شوهرم گفتم ببرم دکتر ساعت ۱  شوهرم با اعصبانیت گفت پول ندارم ...

کاش نمیگفتی یهو حجم سم وارد مغزم شد خیلی بد گفته

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
من بد کثیف معلول زشت بدقیافه ..زنش که بودم سرم درد میکرد باید اینطور رفتار میکرد 

شاید از یه جایی ناراحت بوده وگرنه شما انتخابشی نمیخاست چرا ازدواج کرد

برا خوشبختیم یه صلوات بفرستین میدونم خوشبخت میشم الهی آمین☺
من روز عقد خدا میدونه رفتم اپیلاسیون بعد رفتم حموم بعد رفتم رو سفره عقد ان وقت بهم میگه بو میدی

بگو بوی خودت بوده با من اشتباه گرفتی

برا خوشبختیم یه صلوات بفرستین میدونم خوشبخت میشم الهی آمین☺

از شدت ناراحتی خودم زدم سرم زدم دیوار مگه  بخدای احذ و واحد ی بار نگفتم جایی م درد میکنه که بگه بیا ببرمت دکتر حتی شب زایمانم تو بیمارستان غش کردم مامامم و داداشم بردنم دکتر