2777
2789
حالا بگم حالم بده میگه تو هرروز حالت بده ؟؟۰ ان روز شوخی شوخی گفتم ببین پریودشدم دلم یخ کرده دست بزن ...

عزیزم چقدر رفتار شوهرت بده،به نظرم باید یه کاری کنی براش گوشزد بشه مثلا یه مدت خیلی جدی بذار برو خونه بابات بگو مگه بد قیافه نیستم پس میرم که منو نبینی دیگه،یا مثلا حرفایی که بهت میزنه عینشو به خودش بگو،نباید معذرت خواهی میکردی چون کار بدی نکرده بودی اینجوری باهاش رفتار کردی که ببخشید هار شده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بم گفت کسی تو رو نمیگرفت پدرت بزرگ بود یا مادرت بهم گفت شما دزدید و مال حروم خور ..من یکم چاقم خجالتی م از حق نگذریم یکمم تنبل کارامو میکنم ولی تنبلم لیسانس زیست دارم سالمم عینکی م معده درد دارم چون تو خانواده مون ارثی سرکار نمیرم چون خجالتی م روم نمیشه تنها برم خیابون نون بخرم یا حتی برم میوه فروشی و خرید برا همین هردفعه میزنه توسرم که تو بی عرضه ایی کدوم یکی از زنهای الان تا ماشین و خونه و قروفر نداشت باشن ازدواج میکنن کدوم شون نازشوهرشومیکشه شایدم تقصیر من بوده من بعد عقدمون باید جدا میشدم پول نداشت التماسش کردم یکم وسیله خرت و پرت برا عروسیمون بخر تا بریم سرزندگیمون عروسی برام نگرفت ارایشگاهم نبردنمون با ۱۵۰۰ رفتم زوری وسیله خریدم لباس خریدم انم پول داد مامانش خودش نیومد خرید عروسی کاروانی رفتیم مشهد انم روز برفی وقتی که من درحال استفراغ بودم 

من ارزشم اوردم پایین چون دختر کسی بودم که بخاطر بابام کسی حاضرنشد بیاد درخونمون برا خواستگاری بی کسی خ سخته همه شاخ گذاشتن تو جیبم که تو بهترینی تو نمونه ای چرا چون تو جمعی نرقصیدم بی حجاب نبودم مثل دخترهای الان عرضه حرف زدن نداشتم رفتم دانشگاه ی بار با ی پسر نرفتم بیرون چادری شدم گفتم امام حسین چ خوب جوابمو داد با کسی ازدواج کردم که دلش نمیخاست حتی من صندلی جلوی ماشینش بشینم حالام این زندگیمه  من بدعالم یعنی اگه من بد بودم شوهرم نباید منو میبرد دکتر شماها اگه با شوهرتون قهرید شوهرتون دکتر نمیبرتتون ۰؟؟اصلا تموم عیبهای دنیا برامن حق ی معلول ی بیشرف مثلی من این رفتاره 

شوهر من حق داره هرجور دلش خواست باهام رفتار کنه یعنی حق من اینه که پنج ماه انطوری حامله ت  خونه مادربزرگم زندگی کردم که وقتایی که ویارداشتم جرات نمیکردم برم دسشوییش بالا بیارم چون باز حالم بد میشد بالا میوردم 

اشک امونم نمیده فقط میخام بدونم شماها هیچ عیبی ندارید من بی پناه با ی بچه ب کی پناه بیارم کی تو این زندگی دارم 

چندروز پیش پریود بودم همیشه فشارم میفته گفتم شوهر ی لیوان چای برام میاری کنار بخاری فشارم افتاد محل من نذاشت بگه شاید بمیره من چ بدی درحقش کردم

ببین عزیزم اشتباه از خودت بوده که سخت نگرفتی از همون اول به کم قانع شدی خودتو دست پایین گرفتی الان دیگه اینطوری نباش یه مدت برو خونه بابات بگو تا رفتارت درست نشه نمیام یعنی چی که برات خرج نمیکنه نمیبره دکتر پس زن گرفته واسه چی اگه نمیخوادم مهرت و بزار اجرا