2777
2789
خدا رحم کنه بهت

شبا همیشه قبل از اذان یا پاهامو میکشیدن یا خواب جن میدیدم یا پتو رو از میکشیدن تو حالت خلسه بعدش ترسناکش اینجاس با بدختی به خودم میومد صدای اذان میشنیدم بیشتر میترسیدم

نکرده گناه در این جهان کیست بگو...آنکس که گناه نکرد چون زیست بگو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم گلم خیلی تنهام 😓 کسیو ندارم باهاش دردودل کنم  کسیو ندارم مشکلموحل کنه😭

خدارو داری عزیزم کی بهتر از خداوند ...سر نماز ازش بخواه

دیگه تراپیستمم نمیتونه بتراپه...حس عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه..

شبا همیشه قبل از اذان یا پاهامو میکشیدن یا خواب جن میدیدم یا پتو رو از میکشیدن تو حالت خلسه بعدش ترس ...

یه بار هم رفتم تو یه روستا یه قبرستون قدیمی داشت چندتا سنگ به شکل نعل اسب پیدا کردم گذاشتم تو کوله سفریم بعدش...

یه بار هم رفتم تو یه روستا یه قبرستون قدیمی داشت چندتا سنگ به شکل نعل اسب پیدا کردم گذاشتم تو کوله س ...

خب

دیگه تراپیستمم نمیتونه بتراپه...حس عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه..

خب

بخدا همش راستع بعدش یه پیر زن بهم گفت این سنگارو بنداز دور اینا سنگ شیطان بهش میگیم .منم گفتم برو بابا خندیدم بعدش

خبب

منم اصلا باور نداشتم ...به راهم ادامه دادم یه چند ساعتی گذشت تو کوچه داشتم میرفتم سربالایی بود یکی منو از پشت هول داد به سمت بالا ..خیلی جالبه به سمت سربالایی خوردم زمین بادست امدم پایین مچ دستتم در رفت ....بعدش ...