2777
2789

بچه ها من ودوستم کار پیدا کردیم ساعتکاری ۷هستش تا ۲بعدازظهر ولی راننده سرویس ما دیر میاد ساعت دوونیم میاد ۳میرسیم خونه بعد ازطرفی دوستم بزور منو تاپنج عصر نگه  میداره که ۱۰بیس تومن اضافه کار بگیریم درحالیکه من واقعا توانی برام نمیمونه تا عصر که کار کنم راننده هم که ازخدا خواسته همیشه دیر میاد بنظرتون چیکار کنم حقوق هم روزی ۶۰هفتاد تومن میفته برامون اونم اگه دستمون تند باشه ۷۰تومنه😐به راننده هم بگم منو ساعت ۲نمیبره که نمیتونه ینفرو ببره 

خدایا داده ونداده ات راشکر

عیب نداره خداروشکر کار داری

من رفتم نظافت راه پله الان سه روزه کار نیست بی پوله بی گولم پول شیر و غذای بچمم ندارم😔

کار باشه فقط

من قلبم خیلی شکسته خیلی تنهام جز شما نی نی سایتیا کسیو ندارم میشه دعام کنید؟!دارم سقوط میکنم  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببخشید برام سوال شد پس شوهرتون چی؟

اجی شوهرم با دوس دخترش فرار کرده😔با طلبکارا ولم کرد

پولم برداشت رفت

سپردمش بخدا

من قلبم خیلی شکسته خیلی تنهام جز شما نی نی سایتیا کسیو ندارم میشه دعام کنید؟!دارم سقوط میکنم  
چون نزدیک عیده خیلیا کارگر میخوان برای تمیز کردن خونشون  اینجوری گیر بیار

مشکل بچمه که هوا سرده هرجایی نمیتونم برم چون باید با خودم ببرم کسی نیست نگه داره

عیب نداره خداروشکر کار داری من رفتم نظافت راه پله الان سه روزه کار نیست بی پوله بی گولم پول شیر و غ ...

نمیدونم خدا صدایه منو میشنوه یا نه اما دعا میکنم خدا دستتو بگیره