2777
2789
عنوان

تا حالا شنیدین روباه به کسی حمله کنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1730 بازدید | 73 پست
یه چیزی هست شغال اون ادمم میگن میخوره من دیدم

نه این روباه بود، دمش مشخص بود بلند و خز . شغال که خیلی ترسناکه. 

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.
اگه حیوونها احساس خطر کنن تا جای ممکن فرار میکنن نتونن حمله درست مثل خود آدمها ولی من نشنیدم

میگم گشنه ش باشه نیاد بگه بذار یه گاز بزنم. یه لقمه هم وسط این سرما و برف یه لقمه س.😅😅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نداره گلم روزگاری ایران 10 گونه از گربه سانان داشت که الان فقط 8 تا داره البته با عنایت مسئولین تا 7 ...

درسته، متاسفانه حیات وحش داره خیلی کم میشه. شیر ایرانی رو من شنیده بودم که منقرض شده متاسفانه.

انقدر اهلی و آروم ان  من یکیشونو بغل کردم😁

ببین منم بهش فکر کردم برم براش غذا بذارم، بعد گفتم نیاد ادمو بگیره. قیافه ش ملوسه انگار غلط اندازه. یعنی کسی ندونه گوشتخواره، فکر میکنه خیلی حیوون آرومی باشه.

میگم گشنه ش باشه نیاد بگه بذار یه گاز بزنم. یه لقمه هم وسط این سرما و برف یه لقمه س.😅😅

نه 😂😂

خیالت راحت 

طفلکها از آدم خیلی میترسن🤪

صحبت از پژمردن یک برگنیست...گفت و گو از مرگ انسانیت است....
درسته، متاسفانه حیات وحش داره خیلی کم میشه. شیر ایرانی رو من شنیده بودم که منقرض شده متاسفانه.

بله شیر و ببر منقرض شدن
یوز هم اگه منقرض بشه یوزپلنگ آسیایی منقرض میشه و فقط مختص ایران نیست
یک زمانی از چین تا فلسطین یوزپلنگ بود تو آسیا

اااا خبر داری اون جوون خواسته روباهو بگیره یا همین طوری یهو بهش حمله کرده؟ 

فکر کنم می خواسته اون رو بگیره

البته در زمان های قدیم هم حمله می کرده به مرغی خروسی چیزی که دفاع کنند اونم حمله کرده

می شه یه حمد و صلوات مهمونم کنید 🍀🌱✨🌿💚 برای مردم سرزمینم آرامش، شادی ،سلامتی  ، و *تمرکز روی زندگی خودشون* رو از خدا خواستارم 😇نی نی سایت همه چیز نیست ،یه سایته واسه وقت گذراندن اضافی  اما منتهی کسانی هستن که تنها جایی که می تونن ادعای هویت و بزرگ بودن کنند همین جاست 😇   هرچیزی در تاپیک ها کاربران می گن یعنی چیزی که می خوان بگن و تصمیم با خودشون هست پس اینکه بعضی ها حس کارگاه گجت بودن می گیرن و احساس بزرگ بودن که چیزی فهمیدن ، همش فیکه 😄 صبر چیز خوبیه تقویتش کنید  و با هم دیگه تو تاپیک ها دعوا نکنید 🌱✨ آدما براساس درد هاشون به بقیه آسیب می زنن اما دوست عزیز دیگران که نباید تاوان چالش ها و مشکلات تو رو بدن 🤩  می گما بعضی ها خیلی بیکارن منتظرم تا من تاپیک بزنم بیان دعوا کنند 😂😂😂😂😂😂 می خوای شماره بدید من خودم بهتون پیام بدم که کی تاپیک زدم ☺️😉بیکاری بد دردیه باعث می شه سرت تو زندگی بقیه (تاپیک های بقیه چرخ بخوره) 😪😂 تفنگی که شما داری باهاش حمله می کنی پلاستیکه 😁 ما دوره های عملیش ‌‌واقعیش رو پاس کردیم 😜 کسی که گناه کنه می خنده وارد آتش می شه درحالی که گریه می کنه ✨🌱🍀🌿💚
به مرغ خروس آره ولی آدم نه روباه دیدی گلم؟؟ کوشولو موشولوعه من سر باغمون همیشه روباه میبینم یکبار ه ...

دور از جونت. گرگ رو خیلی مواظب باش. اونو من خیلی شنیدم حمله میکنه خصوصا زمستون. 

اره امروز یه روباه اومده بود تو حیاط. اول گفتم برم غذا بریزم براش، بعد گفتم ولش کن این حمله میکنه یه وقت.

ببین منم بهش فکر کردم برم براش غذا بذارم، بعد گفتم نیاد ادمو بگیره. قیافه ش ملوسه انگار غلط اندازه. ...

نگران نباش حیوانات معمولا از آدمها میترسن 

انقدر که آدمها اذیتشون کردن اونها بیشتر استرس میگیرن 

براش غذا بزار ولی سعی کن وابستشون نکنی به دام حیوان آزار نیوفتن یه وقت خدایی نکرده

صحبت از پژمردن یک برگنیست...گفت و گو از مرگ انسانیت است....
دور از جونت. گرگ رو خیلی مواظب باش. اونو من خیلی شنیدم حمله میکنه خصوصا زمستون.  اره امروز یه ...

آره اون زمان نوجون بودم و سرم بو قرمه سبزی میداد
اما خاطر جمع روباه حمله نمیکنه
دوستان گرامی حالا اگه روبه ، سگ یا حتی گرگاس بهتون حمله کرد هرچه سریعتر برید برای چک کردن انتقال بیماری هایی از جمله هاری
ماه پیش 2 نفر در استان تهران بعد 20 روز رفته بودند و هر 2 فوت شدن

بله شیر و ببر منقرض شدن یوز هم اگه منقرض بشه یوزپلنگ آسیایی منقرض میشه و فقط مختص ایران نیست یک زمان ...

کاش یه محوطه هایی رو اختصاص میدادن به حیوانات نمیذاشتن آدما برن. الان اصلا زمین خالی هیچ جا پیدا نمیشه.