2777
2789
عنوان

ورم بینی بعد عمل

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 24 پست
سلام عزیزم تو رو خدا میشه بگید از عمل بینی تون راضی بودید یا نه گفته بودید با دکتر محمدی عمل کردید ...

سلام عزیزم بنظرم دکترای خیلی بهتر از محمدی هستن بیشتر تحقیق کن

من خودم این همه هزینه کردم اصلا راضی نیستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم بنظرم دکترای خیلی بهتر از محمدی هستن بیشتر تحقیق کن من خودم این همه هزینه کردم اصلا راضی ...

راست میگید؟

من خیلی تو انتخاب دکتر خسته شدم😕

واقعا نمیدونم کی رو انتخاب کنم

شما مورد خوبی سراغ دادید؟

راست میگید؟ من خیلی تو انتخاب دکتر خسته شدم😕 واقعا نمیدونم کی رو انتخاب کنم شما مورد خوبی سراغ د ...

من خودم اگه یه روز دوباره عمل کنم میرم پیش ناعمی یا عالیشاهی اون موقع پولی ک به محمدی دادم از بقیه جراحا بیشتز بود الان خیلی پشیمونم فکر میکردم بنام و پول بیشتر میگیره کارشم بهتر

الان شما از فرم بینی تون راضی نیستید یا مشکل تنفسی دارید؟

مشکل تنفسی ندارم فقط فرم بینی چون گفتم طبیعی میخوام انقدر طبیعی با قبل خودم زیاد فرق نداره میتونست خیلی بهتر عمل کنه هرچیم گفتم راضی نیستم هر دفعه یچی گفت و قبول نکرد 

مشکل تنفسی ندارم فقط فرم بینی چون گفتم طبیعی میخوام انقدر طبیعی با قبل خودم زیاد فرق نداره میتونست خ ...

ممنون عزیزم خیلی خیلی لطف کردید❤ انشا... بعد از یک مدت همون فرمی بشه که دوست دارید

با این اوصاف اگر خواستم عمل هم کنم باهاش میگم نیمه فانتزی عمل کنه

البته من گرگان نیستم ، تهران هم میتونم برم ، چون فاصله ام تهران با گرگان فرقی نداره

الان واقعا تو انتخاب دکتر موندم

ممنون عزیزم خیلی خیلی لطف کردید❤ انشا... بعد از یک مدت همون فرمی بشه که دوست دارید  با این اوص ...

اینطوری بهتر اگه بگی نیمه فانتزی شاید نتیجه بهتری بگیری من اشتباهی ک کردم از کسی سوال نکردم زمانی ک برا مشاوره رفتم پیش دکتر دو روز بعد بهم نوبت عمل داد همه چی یهویی شد

مرسی عزیزم ان شاء الله توام یه جراح خوب با نتایج خوب پیدا کنی

اینطوری بهتر اگه بگی نیمه فانتزی شاید نتیجه بهتری بگیری من اشتباهی ک کردم از کسی سوال نکردم زمانی ک ...

سلام وقتتون بخیر ببخشید میخواستم بپرسم از عمل تون راضی هستید الان؟

بینی تون گوشتی بود یا استخونی؟

من خودمم بین ناعمی و محمدی موندم🥺بینی طبیعی ولی در حدی که عیباش برطرف شده باشه دوست دارم 

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱