2777
2789
عنوان

ورم بینی بعد عمل

288 بازدید | 24 پست

سلام بچه ها من الان 16روز عمل کردم

نمی تونم از بینی نفس بکشم بنظرتون عادیه هروقت با گوش پاک کن تمیز میکنم یا قطره استفاده میکنم یکم بهتر میشه اما باز مثل اول میشه

امروزم حس کردم ورم یه طرف بینیم بیشتر انگار

سوراخهای بینیمم حس میکنم یکی یکم گشادتر

خودم دیگه خسته شدم بس یه ایرادی گرفتم😑☹️

طبیعیه بابا ۱۶ روزه تازه عمل کردی حداقل حداقل باید ۳تا ۶ ماه صبر کنی تا یکمممممم ورمش بهتر بشه 

ورم و میتونم تحمل کنم

اما مشکل تنفس چی نمی تونم از بینی نفس بکشم میترسم همیشه برام بمونه😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ورم و میتونم تحمل کنم اما مشکل تنفس چی نمی تونم از بینی نفس بکشم میترسم همیشه برام بمونه😔

ن خوب میشه تو فکر نباش ببین البته باید عادت کنی دیگ مثل قبل سوراخا بینی بزرگ نیست کوچیک شدن یکم نفس کشیدن عین قبل نیس ولی مشکلی پیش نمیاد و اینجور نمیمونه 

هروقت بینیت گرفت با این سروما با سرنگ بزن داخل بینی راه تنفسیت باز میشه بهتر میشه

من پنج روز گذشته از عملم همش با دهن نفس میکشم👩‍🦯

بعد یه هفته بهتر میشی اما من بازم اذیتم 

روزای اول ک گچ داشتم  اگه آب یا آبمیوه نمی‌خوردم زبونم ترک میخورد

تا بخیه ها کامل در نیومدن اذیتی بعدش اکی میشه حداقل دوماه صبر کن

چندتا بخیه بیرون و لبه ها داخل و کشیدن اما هنوز هست بخیه

میگم من همش از گوش پاک کن استفاده میکنم آهسته اما تا ته ایراد نداره؟ 

چندتا بخیه بیرون و لبه ها داخل و کشیدن اما هنوز هست بخیه میگم من همش از گوش پاک کن استفاده میکنم آه ...

داخل بینیت پره زخمه زیاد دستکاری نکن

ولی اگه گوش پاک میکنی حتما با سرم خیس باشه وگرنه درد میکشی