2777
2789
وای این خیلی خوبه🙂

جلوی اینجور ادمای وقیح ن دستت بلرزه ن نگران باش اینا یه مشت ادمن ک بجای رسیدگی ب امور زندگی خودشون سرشون تو کار بقیه میچرخه کلا بی ارزشن پس جلوشون وایستا💋موفق باشی گلم

هرچه تبر زدی مرا،زخم نشد جوانه شد🌱🌼...ب عقاید همدیگه احترام بزاریم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو تو یکی گوه مفت نخور

کاربری واگذاری شد🌱💙 کنکوری ام واسه موفق شدنم صلوات میفرستی قشنگم؟🥺💛 گفت: باورت میشه؟ همه ی تلاش های این مدتم فقط برای برداشتن آوار بوده، من هیچی نساختم.                                                  گفتم: بعضی وقتا دووم آوردن و بلند شدن خیلی قدرت بیشتری نسبت به ساختن میخواد🤍✨🌸

واسه این داره دستات میلرزه ؟ یکی به من اینجوری بگه فقط میخندم بهش 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
چتو دوطرفه پاک کن بره 

یه قسمت از امضاتون خیلی قشنگ بود

میشه بخندی؟!                             کاش از سمت خدا معجزه نازل بشود                                                                      تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود:)🌻 دَر دورتَرین فواصِل هَستی، نَزدیکتریٓن مخاطبِ من باش♡
وای این خیلی خوبه🙂

آره جوابی که این خانم گفتن رو بگین عالیه بعدش هر چی شد بیا بگوو 

ولی بنظرم ایشون قصدشون از پیام دادن چیز دیگه ایی باشه

لطفا برام یه صلوات بفرستین محتاج دعاتون هستم   

بلاکش کن ..

همین..

چیزی نگو شاید دردسر بشه برات ولی بلاک کن و کلا پروفتو عوض نکن به حرفش توجه نکن

بهترین کار همینه ک بلاکش کنی..

من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..
ولی بر عکس گوه خوری دیگران خیلی به تو میاد

زیادی ادبیاتیه😁😂😂😂😂

سلام‌.هیچ وقت منتظر فرداو خوشبختی نباش.تو سخترین روزایه زندگیم یه چیزیو یاد گرفتم زندگی دلخوشی هایه کوچیک.من از یه قطره بارون که بخوره به صورتم لذت میبرم.