2777
2789

کمد دیواری ندارم کابینتامم کمه پول ندارم فعلا

کلی وسایل اضافه دارم رخت خواب و ظرف و ظروف و اینا

ب نظرتون اینارو چجور مرتب کنم

بذارم تو کارتن بذارم کنار انگار زشته

ایده ندارین؟ 

مثلا کارتن خوشکل و رنگی رنگی نیس ک ارزونم باشه بخرم؟ 

یکم جمع وجور تر بچین

مطمئن باش همون جوری که براثریه اتفاق همه چی رو ازدست میدیم یه بار هم بر حسب اتفاق همه چی رو بدست میاریم امیدوارم امروز،به دست بیاری همه اون چیزایی رو که ناخواسته از دست دادی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم جام خیلی کوچیک رخت خوابامو گذاشتم زیر تشک تخت 

تو زیبا ترین هدیه ای خدایی دختر قشنگم .من هر روز عاشق بودن با تو میشم و تو هر روز زیبا از از قبل . کیمیا جونم مامانی و بابایی هرکاری برا خوشبختی و آرامش تو میکنن.خدای خوبم به همه ای چشم انتظارا یه فرشته ای ناز بده مراقب دختر ناز منم باش.

یادمه یکی میگفت کمد دیواری نداشته مثلا پرده زده پنجره رو دوباره یه متر جلوتر از سقف چوب پرده زده پرده خوشگل زده که هیچوقت کنار نمیزده بعد وسایل اضافیشو پشت پرده مرتب کرده بوده کسی نمیدونسته پنجره ای که باز نمیشه  ونیازی نیست پرده دومی رو کنار بزنه

اگر کارتن رنگی میخوای خودت با چسب ماتیکی وکاغذ رنگی درستشون کن همون کارتن موزی های بزرگ 

چرا برا لحاف واینا یه سری توی این پلاسکو فروشی ها دیدم خیلی هم شیک ومرتب هست زیپ داره برا لباس چادر نماز متکا و... سایز های مختلف ورنگ های شاد بود

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
برا من جا نداره زیرش

برا منم جا نداره رخت خواب رو باز کردم مثلا پتو رو آهن زیر تخت انداختم روش چیدم بعد خوش خواب گذاشتم روش

تو زیبا ترین هدیه ای خدایی دختر قشنگم .من هر روز عاشق بودن با تو میشم و تو هر روز زیبا از از قبل . کیمیا جونم مامانی و بابایی هرکاری برا خوشبختی و آرامش تو میکنن.خدای خوبم به همه ای چشم انتظارا یه فرشته ای ناز بده مراقب دختر ناز منم باش.

برا رختخواب و لباسا کاور زیپ دار بخر

بقیه روهم کارتن بزن و ملافه بکش

یا تو اتاق خواب پرده بزن پستش بچین

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤