بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببین اون یارو ع. ر همکارت میخاد اینجوری خردت کنه که اره کسی نمیخادت و بهت تلقین بشه عیب ایراد داری تا کم کم شل کنی و بهت چشم بد داره خیییلی گگک ی خورد من ادم دیدم بسیار زیبا و پولدار ولی مجزد ادم دیدم زشت و بدرنخور و کلا هیچی نداره ولی متاهل...
اگر دوست نداری ازدواج کنی پس به حرفا هم اهمیت نده اگر فرصت هاتو از دست داده بودی و پشیمون بودی چرا ت ...
اون موقع نمیخواستم ازدواج کنم اما الان پشیمونم اگه اون موردا بودن قبول میکردم ولی چون میدونم احتمالا اونجوری نیاد نمیخوام خب اینجوری ادمو تحقیر میکنن ادم حالش بدمیشه
نه دخترخوبیه بدجنس نیس واقعا یه لحظه بغض کردم وفک کردم اره واقعا چن سالی هس کسی منو نمیخواد وشاید وا ...
اها همکارت دختره.... ببین اینجور نیست که فکر میکنی هر انسانی با هرنوع اخلاق و رفتار و قیافه و سطح فکری و مالی میتونه ازدواج کنه ازدواج که قبل بیست هفت و هشت اشتباه محظه من خودم زود ازدواج نکردم بالای سی بودم ازدواج کردم و خیلی هم راضی ام باید خودت دست به کار بشی با ادم ها اشنا بشی و فقط هم به هدف ازدواج باشه نه دوستی ...اجازه ندی ازت سواستفاده بشه