2777
2789

یه همکاری دارم خیلی رکه ولی چیزیم تو دلش نیس میخواستیم چایی بخوریم گفتم بلدنیستم چایی دم کنم اونم گفت همین کارارو کردی توخونه موندی خندیدم گفتم حالا شماازدواج کردی چه گلی زدی به سرت ..بعدش گفت به همکارای اقاهم میگم کسی تورو نمیخواد واقعا حالم بده (28سالمه ) اینقدر ازاین حرفا شنیدم دلم میخواد بمیرم دیگه (اینم بگم تا۲۵سالگی خواستگارایی داشتم که همه آرزوشون بود) قبلا خیلی اعتمادبه نفس داشتم اما الان فک میکنم یه دختر زشت بداخلافم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر دوست نداری ازدواج کنی پس به حرفا هم اهمیت نده 

اگر فرصت هاتو از دست داده بودی و پشیمون بودی چرا تا ۲۵ ازدواج نکردی اوکی جا داشت ناراحت بشی 

اما الان که خودت خاستی نباید ناراحت بشی

بدم میات از ادماییکه همش بفکر شوهر دادن ما هستن انگار رو دست ننه بابامون موندیم

دقیقا 

یه جوری باادم رفتار میکنن انگار الان شوهر نکردیم نیاز به ترحیم داریم که اونا به فکر مون باشن 😑😑

🧚‍♂️🧚‍♂️آدم فقیر مرگ بر آن واجب می‌شود مانند من  🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️

ببین اون یارو ع. ر همکارت میخاد اینجوری خردت کنه که اره کسی نمیخادت و بهت تلقین بشه عیب ایراد داری تا کم کم شل کنی و بهت چشم بد داره  خیییلی گگک ی خورد من ادم دیدم بسیار زیبا و پولدار ولی مجزد ادم دیدم زشت و بدرنخور و کلا هیچی نداره ولی متاهل...

نورلند هستم سرزمین هیچ..neverland

دقیقا یه جوری باادم رفتار میکنن انگار الان شوهر نکردیم نیاز به ترحیم داریم که اونا به فکر مون باشن � ...

اره خیلی بی فکرن

شایدزندگی آن جشنی نباشدکه آرزوشوداشتی٬اماحال که دعوت شدی زیبا برقص🙂♥️

دقیقا یه جوری باادم رفتار میکنن انگار الان شوهر نکردیم نیاز به ترحیم داریم که اونا به فکر مون باشن � ...

بگو عزیزم من یه انسان آزاد و صاحب اختیارم

ولی تو به عنوان یه زن متاهل اون سندو امضا کردی و هیچ اختیاری از خودت نداره و یه برده به حساب میای

پس دلت برای خودت بسوزه که زندگیت رو هواست راه برگشتم نداری🤣🤣

بگو عزیزم من یه انسان آزاد و صاحب اختیارمولی تو به عنوان یه زن متاهل اون سندو امضا کردی و هیچ اختیار ...

وای کاشکی می‌شد اینو میگفتم متاسفانه طرف خاله ام هست 😭😤

🧚‍♂️🧚‍♂️آدم فقیر مرگ بر آن واجب می‌شود مانند من  🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️
اگر دوست نداری ازدواج کنی پس به حرفا هم اهمیت نده اگر فرصت هاتو از دست داده بودی و پشیمون بودی چرا ت ...

اون موقع نمیخواستم ازدواج کنم اما الان پشیمونم اگه اون موردا بودن قبول میکردم ولی چون میدونم احتمالا اونجوری نیاد نمیخوام خب اینجوری ادمو تحقیر میکنن ادم حالش بدمیشه 

ببین اون یارو ع. ر همکارت میخاد اینجوری خردت کنه که اره کسی نمیخادت و بهت تلقین بشه عیب ایراد داری ت ...

نه دخترخوبیه بدجنس نیس واقعا یه لحظه بغض کردم وفک کردم اره واقعا چن سالی هس کسی منو نمیخواد وشاید واقعا زشتم‌

بگو عزیزم من یه انسان آزاد و صاحب اختیارمولی تو به عنوان یه زن متاهل اون سندو امضا کردی و هیچ اختیار ...

خیالت راحت زنای الان مرد رو به بردگی می کشونن خودشون بردگی نمی کنن

اون مال دوران قاجار بود

نه دخترخوبیه بدجنس نیس واقعا یه لحظه بغض کردم وفک کردم اره واقعا چن سالی هس کسی منو نمیخواد وشاید وا ...

اها همکارت دختره.... ببین اینجور نیست که فکر میکنی هر انسانی با هرنوع اخلاق و رفتار و قیافه و سطح فکری و مالی میتونه ازدواج کنه ازدواج که قبل بیست هفت و هشت اشتباه محظه من خودم زود ازدواج نکردم بالای سی بودم ازدواج کردم و خیلی هم راضی ام  باید خودت دست به کار بشی با ادم ها اشنا بشی و فقط هم به هدف ازدواج باشه نه دوستی ...اجازه ندی ازت سواستفاده بشه 

نورلند هستم سرزمین هیچ..neverland