2777
2789
عنوان

دوست دختر داداشم

3806 بازدید | 95 پست

سلام بچه هاااا خوبید 

به اولین تاپیک من خوش آمدیددد😁😍

میشه یه کمکی بهم بکنیدد؟؟؟

تولد دوس دختر داداشم چن روز دیگس

مامانم اینا ۲۰۰ ۳۰۰ اینا کارت هدیه میدن

من چی بگیرم؟

در حد همون ۲۰۰ ۲۵۰ اینا

پول ندارم خیلی😂🤪

بهم گفت چقدر درست بزرگ شدی، درست قوی تر و گرگ تر از چیزی که میخواستیم.                                                                                              (بدنسازم، اگه هر سوالی درباره بدنتون داشتید، من اینجام)

جونم 😂

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانواده ها اپدیت شدن

وای😂😂😂😂

بهم گفت چقدر درست بزرگ شدی، درست قوی تر و گرگ تر از چیزی که میخواستیم.                                                                                              (بدنسازم، اگه هر سوالی درباره بدنتون داشتید، من اینجام)

نزدیک ترین تجربه ی من از زندگی تو اروپا خوندن این تاپیک بود😐🤦🏻‍♀️

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒  با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻                                                                   https://harfeto.timefriend.net/16659465436185
چه خانواده ها دیدشون پاره شده

🤣🤣🤣🤣وای خدا