2777
2789
عنوان

راهی هست که ناخنش نیفته؟

82 بازدید | 11 پست

سلام دوستان،

پسرم یه چیزی انداخته رو پاش ریشه ناخنش در جا سیاه شد،خیلی هم درد داره،برا درد بهش استامینوفن دادم،کاری میتونم انجام بدم برا رفع کبودی و جلوگیری از افتادنش

خانم گلای تسبیح به دست میشه صلوات بعدی رو برا پسرکم بفرستید همیشه تنش سالم باشه و عاقبتش بخیر،منم دعاتون میکنم  

ببرش دکتر پماد میده اره میوفته

حسی دارم پاک تر از جان.. دلی دارم همجون دریا صاف صبورم دچار رویاپردازی بیش از حدم تنها ک میشم اهنگ گوش میدم باخودم حرف میزنم شاید کسی فکر کنه دیوونم نه ولی من چیزایی میلینم ک کسی نمیتونه ببینه کسی نمیتونه حس کنه.. شاید بگین مسخرس ولی من مرگ طرفو با چشای خودم میبینم.. ب این دنیا دل نبند! بیشتر از این چیزی نمیگم فقط میدونم قدرتی دارم در حد تصور قدرتی ک خدا بهم داده و شاکر‌ش هستم! شکرت.. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بیوفته که بهتره ناخن بهتر در میاد

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن

یه راه هست ولی سخت تره  اینکه یه سوزن رو داع داع کنی که سرخ بشه و ناخنش رو سوراخ کنی خون زیرش میزنه بیرون و دردش اروم میشه ولی خب انجامش دل و جرات میخواد.نگنی بهتره

ما برای پدر و برادرم که بزرگن انجام دادیم تو نت سرچ کن

من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا   بهم سر بزن حتما  https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b
ببرش دکتر پماد میده اره میوفته

میترسم از افتادنش،ناخن ابجیم ده سال پیش افتاده هی در میاد هی میفته باز  

خانم گلای تسبیح به دست میشه صلوات بعدی رو برا پسرکم بفرستید همیشه تنش سالم باشه و عاقبتش بخیر،منم دعاتون میکنم  

اتفاقا من دو ماه پیش اینجوری شدم

جعبه کتاب افتاد رو پام، ناخنم سیاه شد

زیرش عفونت کرد،خیلی حواست باشه زیرش عفونت نکنه

بعد یک هفته ناخنم از بستر جدا شد و از کنار وصل بود

بعد یک ماه که بلند شد کامل افتاد

زیرش قسمت ریشه یه ناخن جدید بود

الان داره در میاد

اولش خیلی کج و ماوج بود ولی الان داره صاف میشه

یه راه هست ولی سخت تره   اینکه یه سوزن رو داع داع کنی که سرخ بشه و ناخنش رو سوراخ کنی خون زیرش ...

وای نه،من از این که الان درد داره زدم زیر گریه،اصلا دلش رو ندارم

اتفاقا من دو ماه پیش اینجوری شدم جعبه کتاب افتاد رو پام، ناخنم سیاه شد زیرش عفونت کرد،خیلی حواست ب ...

جدا شدنش درد داره،آخه خیلی کوچولوئه چطوری ببندم براش؟

برا عفونتش چه کار کردین؟

وای نه،من از این که الان درد داره زدم زیر گریه،اصلا دلش رو ندارم

عزیزم برای من چون زیرش عفونت جمع شده بود خیلی درد داشت

چند روز بعل اومدم نوک ناخنمو بگیرم که یهو عفونتا زد بیرون

وقتی عفونتا دراومد دردش خوب شد

یا خودت یه کار کن یا ببر دکتر چون شاید زیرش عفونته

وقتی نوک ناخنمو گرفتم عفونتا زد بیرون

خیلی ترسیدم نمیدونستم اون زیر عفونته😂😂

دردش خوب میشه همون موقع

فقط چون فقط چون ناخنش جدا شده بسترس حالت گوشت هست😢😢

من بهداشتی نگه داشتم و اصلا کفش نپوشیدم

بعد دو سه روز روی بستر پوست اومد

میترسم از افتادنش،ناخن ابجیم ده سال پیش افتاده هی در میاد هی میفته باز    

من ناخنم داخل گشت میرفت 4.5 باری عمل کردم بد عمل میوفته افتادنش درد نداره بابا ناخن ک شل بشه رسد میکنه کم کم از ریشه در میاد حواستم نباشه خودش میوفته مال من همینجوری افتاد گفتم اع ناخونم کوووو همین دو دیقه پیش بودا😂😂😂😂

حسی دارم پاک تر از جان.. دلی دارم همجون دریا صاف صبورم دچار رویاپردازی بیش از حدم تنها ک میشم اهنگ گوش میدم باخودم حرف میزنم شاید کسی فکر کنه دیوونم نه ولی من چیزایی میلینم ک کسی نمیتونه ببینه کسی نمیتونه حس کنه.. شاید بگین مسخرس ولی من مرگ طرفو با چشای خودم میبینم.. ب این دنیا دل نبند! بیشتر از این چیزی نمیگم فقط میدونم قدرتی دارم در حد تصور قدرتی ک خدا بهم داده و شاکر‌ش هستم! شکرت..