2777
2789
عنوان

خواهر شوهرمم....

243 بازدید | 21 پست

سلام دوستاندمیشه راهنماییم کنید.

دوتا از خواهر شوهرام کرونا گرفتن به نظرتون براشون سوپ بپزم ببرم؟اون سری ک من مریض شدم زنگ نزدن بهم حالمو بپرسن البته مریضیم زیاد نبود حالا موندم چیکار کنم.

از یه طرف میگم با این کارم بهشون یاد میدم احترام گذاشتن و از طرفی میگم توقع پیش میاد و اونا به من زنگ نزدن

بابا خواهر شوهر من مریض شد،من حتی زنگ هم نزدم( البته چون شوهرم زنگ میزد احوالشو میدونستم) اما من مریض شدم اون همش احوالمو میگرفت و زنگ میزد،این چیزا حساب کتاب نکن،اگه واقعا از ته قلب دوستش داری کمکش کن

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه قبلن خوبی بهت کردن و اون بار که مریض شدی سراغتو نگرفتن اشکال نداره تو زنگ بزن و یا سوپ بپز ، اما اگه هیچوقت خوبی نداشتن توام خودتو درگیر نکن

خودتونو دوست داشته باشین😊😊😊😊

نمیدونم..

من از خوبی کردن در حق دیگران لذت میبرم. چ اشکالی داره

شما ک همیشه نمیخوای اینکارو کنی اونام همیشه مریض نمیمونن 

ک توقع داشته باشن...

چطوری دست میذارید روی نقطه ضعف‌های هم؟ من وقتی نقطه ضعف یکیو میدونم همش استرس دارم نکنه تو حرفام ناخوداگاه چیزی بگم اون فک کنه عمدی بوده ناراحت شه...

من نمیکردم

خواهرشوهرمن کرونا داشت من چندبار زنگ زدم حالشو پرسیدم بچه کوچیک دارم نتونستم براش غذا ببرم

بعد یه مدت زنگ زد گلایه که چرا برادرم بهم زنگ نزده حالمو بپرسه فقط اون جاری بزرگه برام طغذا و میوه دارو حتی فرستاد

من بابت غذا اصلا به روی خودم نیاوردم ولی احوالپرسی دو ناراحت شدم گفتم من که چندبار زنگ زدم از طرف شوهرمم بوده دیگه 

حالا خودش اصلا نه مناسبتا نه استوری هیچی و هیچی به روش نمیاره حتی فوت مادربزرگم

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن   
من نمیکردم خواهرشوهرمن کرونا داشت من چندبار زنگ زدم حالشو پرسیدم بچه کوچیک دارم نتونستم براش غذا بب ...

نه خواهر شوهرام ماه پیش که مامانم انژیو کرد اومدن با شکلات و ابمبوه ملاقات خودمونم مسافرتینا میریم زنگ میزنن

مگه چی میشه یکی یه کاسه سوپ بفرسی براشون 

اوناهم حالامریضن و حال ندار هم ثواب میکنی هم شخصیت خودتونشون میدی

البته همین که فکرانجامش رو داری قطعا زن خوش قلبی هستی

قرار نیس که همه مث هم رفتارکنن یکم خوش اخلاقی هم چاشنی زندگیمون کنیم بد نیس 

بابا خواهر شوهر من مریض شد،من حتی زنگ هم نزدم( البته چون شوهرم زنگ میزد احوالشو میدونستم) اما من مری ...

از من خیلی بزرگترن دوست داشتنم نمیتونم بگم بالاخره بهدخاطر همسر باهم در ارتباطیم ولی صمیمی نیسیم اخرین بار فکر کنم عید از خونشون اومدم اونام روضه داشیم اومدن

نه خواهر شوهرام ماه پیش که مامانم انژیو کرد اومدن با شکلات و ابمبوه ملاقات خودمونم مسافرتینا میریم ز ...

پس حتما زنگ بزن بابت احوالپرسی

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن   
مگه چی میشه یکی یه واسه سوپ بفرسی براشون  اوناهم حالامریضن و حال ندار هم ثواب میکنی هن شخصیت خ ...

دقیقا

من میگم اگه اونا زنگ نزدن من بهشون یاد بدم

مثلا اونا خونشون دعوت کردنی به مادر شوهرم میگن بگو یا به همسرم میگن من خودم تک تک پیامک میدم تا یاد بگیرن احترام و با حودم میگم حتما سبکشون اونطوریه