2777
2789

سلام عزیزان من نه ساله ای یو دی گذاشتم و دیروز درش اوردم و قصد بارداری دارم دوتا دختر دسته گل دارم و قصد دارم بچه سومم اگه خدا بخاد پسر باشه حالا بین تغذیه که امکانش صددرصد نیست و ای وی اف که واسه منی که سالم هستم و مشکل باروری ندارم عوارض همچون سرطان داشته باشه میترسم واقعا میشه من و راهنمایی کنید کدوم رو انتخاب کنم با توجه به تجربیاتتون یه دنیا ممنون میشم 

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀
تا حالا ندیدم کسی از ای وی اف سزطان گرفته باشه دنبال بهانه نباش اگه تا این حد برات مهمه باید بری ه ...

من همین جا تو سایت نی نی سایت خوندم که کلی عوارض داره بخاطر اون آمپول و قرصایی که میدن هورومن بدنت فعلا بشه و بیهوشی که انجام میدن واسه تخمک کشی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یسوال.ایودی داشتی باید طبیعی هم پیشگری کنی.اخه من دوماه گذاشتم میترسم 

ن دیگه هیچ جلوگیری نداشتم و واقعا هم خیلی خوب بود واسه من ای یودی چون تازه گذاشتی چیز سنگین بر ندارو چک هم کن با سونو که سر جاش باشه هر شش ماه

من و صد تا از دوستام هنوز زنده ایم بعد یه بیهوشی ده دقیقه ای میخواد چکار کنه مثلا من ۱۲ بار رفتم ا ...

پس بنظر شما امپول و قرص هایی که ده روز قبلش باید مصرف کنی عوارض نداره 

اگر نداشته باشه که همین ای وی اف میرم البته دیروز هم دکتر زنان بودم و گفت ای وی اف کن ولی ندانستم که عوارض داره برگشتم تو گوگل کلی درباره عوارضش نوشته بود ترسیدم گفتم دوباره بپرسم از دکتر ولی کی راستشو میگن فقط مخان پول خودشون رو بگیرن😥

هزینه ی آی وی اف برای تعیین جنسیت الان چقدر میشه به نظرتون ؟؟؟؟؟

دیروز دکتر گفت ۱۵ ال ۱۷ میلیون 

پس بنظر شما امپول و قرص هایی که ده روز قبلش باید مصرف کنی عوارض نداره  اگر نداشته باشه که همین ...

من کلا با بچه بیشتر از یکی مخالفم دیگه چه برسه به سومی و تعیین جنسبت

ولی خب در این حد هم اغراق که یه بار دارومصرف کردن سرطان بیاره و اینا حرف بیخود و مفته

به هر حال هیچ دارویی بی عوارص نیست

دوستایی داشتمکه نه یه بار شاید ۵  ۶ بار تخمککشی شدن

تا حالا هم شکر خدا برا هیچکدومشون مشکلی پیش نیومده

من کاسه صبرم ، این کاسه لبریزه
من کلا با بچه بیشتر از یکی مخالفم دیگه چه برسه به سومی و تعیین جنسبت ولی خب در این حد هم اغراق که ی ...

اتفاقا من خودمم از اون دسته بودم که بچه زیاد دوست نداشت خخخ ولی تک فرزندی تو خانوادم زیاده و الان بچشون گله دارن که چرا برادر یا خواهر نداریم من یه دختر و یه پسر دوست داشتم اما بچه دومم ناخاسته بود و دختر شد ولی باز خداروشاکرم چون دو تا خواهر واقعا خیلی همو دوست دارن و هم بازی هم هستن 

مرسی عزیزم حرفات بهم دلگرمی داد چون ای وی اف نتیجش صددرصد هستش فقط از عوارضش ترسیدم