دوستان از خوبی های نی نی سایت اینه که وقتی با شما حرف میزنم خودم کم کم به اشکال کار خودم پی میبرم حتی اگر شما بش اشاره نکنید(اول پست قبلمو بخونید اگر میخواید بدونید راجع به چی صحبت میکنم) من وسط حرفام با شما یهو تو ذهنم جرقه زد که اشکالم در همون صبر کردن زیاد و دنبال کارو نگرفتن هست...یعنی یه مدت هی سکوت و صبر و یهو قاطی میکنم گیر میدم که چرا این کارارو نمیکنی.شوهرمم احتمالا دیگه منو دستش گرفته میگه این یه مدت گیر میده باز خسته میشه میره تا شش ماه دیگه...در حالیکه باید این قضیه رو تا سرانجام نرسیدن رها نکنم...اگر اومد مثل انسان کمک کرد که کرد...اگر نه یه کمک کار میگیرم و کوتاه نمیام.این مساله یا باید حل شه یا اگه نمیشه دیگه بدونم...امید به تغییر و فهم بعضی آدمها واقعا واهیه.دعوام ندارم باهاش دیگه.یا انجام میده یا اگر نمیده وقتی نیست بی اجازش کارگر گرفته میشه و بعدا پولشو باید بده.بعدا میام حالا نتیجه این روشمو براتون میگم🧡واقعا پررو بودن و پشتکار توی رسیدن به چیزایی که میخوایم مهمه من اینو تو کارای دیگه تجربه کردم توی اینم باید انجامش بدم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
گلم ببین همسر منم حتی اگه من به بدترین شکل ممکن مریض باشم هیچ کاری نمیکنه مدلشه منم برای همین عادت کردم دیگه یاد گرفتم برنامه ریزی داشته باشم و خودمم خسته نشم و کارامم پیش بره شما هم با زور و دعوا هیچی پیش نمی ره یا خودت کاراتو بکن یا اگر کارات خیلی زیاد رود نتونستی مثلاً دیوار پاک کردن بود یا کار سخت کمکی بگیر آخه جالب این جاست همسر من به کارگرم پول نمی ده بگیرم
به نظر من کتاب زنان زیرک رو بخوانید خیلی کمکتون میکنه
دوست من کتاب پیشنهادی شمارو به صورت صوتی گوش دادم.تا عمر دارم دعاگوت هستم❤️و این زنجیره رو قطع نمیکنم و به هرکی حس میکنم احتیاج داره معرفی میکنم...بی نهایت سپاسگزارتم.عالیه این کتاب.نیاز بیشتر خانمایی که میبینم