2777
2789
با اونا کار ندارم. کسی زحمت کشیده نوش جونش..‌‌‌‌‌من آدمایی رو میگم که  با کلاهبرداری پولدار میش ...

معلمی شغل بسیار شریفیه ولی هستن بعضی از معلم ها که هم بچه هارو اذیت میکنن هم از شغلشون سو استفاده میکنن پس ما باید بگیم همه معلم ها بدن و همشونو توی یه کفه ترازو بزاریم؟؟؟؟ 

معلمی شغل بسیار شریفیه ولی هستن بعضی از معلم ها که هم بچه هارو اذیت میکنن هم از شغلشون سو استفاده می ...

نه، چه ربطی به حرف من داشت؟؟؟

من خودم، شوهرم، پدر شوهر و مادر شوهرم معلمیم.

حرفی از معلمی نزدم.

گفتم لنگ یه آزمونیم استخدام بشیم ماهی چند تومان حقوق بگیریم.

متوجه حرف من شدین اصلا؟؟

الان پیرو کدوم صحبت من این نظر شما ست؟؟

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه، چه ربطی به حرف من داشت؟؟؟ من خودم، شوهرم، پدر شوهر و مادر شوهرم معلمیم. حرفی از معلمی نزدم. گ ...

منظور من این بود که توی هر شغلی و توی هر قشری بد و خوب داریم نباید یهو بیایم بگیم چون مثلا یکیشون بده پس همه هم بد هستن

منظور من این بود که توی هر شغلی و توی هر قشری بد و خوب داریم نباید یهو بیایم بگیم چون مثلا یکیشون بد ...

حرف شما کاملا درسته. ولی اصلا کسی چنین حرفی نزد...

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃
حرف شما کاملا درسته. ولی اصلا کسی چنین حرفی نزد...

اخه من واقعا ناراحت میشم توی این سایت یا توی جامعه همه نسبت به آدم هایی که وضعشون خوبه همش میگن دزدن کلاهبردارن

شما که جای اون آدما نیستین 

من همسرم وضعش خوبه ولی هیچ کس نمیدونه همش داره کار میکنه 

مریض هم باشه کار میکنه 

همیشه وقتی بچم مریضه من باید تنها باشم تا اون کار کنه 

ما برای موفقیت هامون خیلی تاوان دادیم خیلی تنهایی کشیدیم پا روی دلمون گذاشتیم

شاید باورتون نشه ولی همسر من همش سر کاره صبح زود میره شب هم دیر میاد 

من مجبورم همه کارهارو تنها بکنم 

هرچیزی یه تاوانی داره حتی موفقیت حالا همه میان میگن پولدارها دزدن

اخه من واقعا ناراحت میشم توی این سایت یا توی جامعه همه نسبت به آدم هایی که وضعشون خوبه همش میگن دزدن ...

عزیزم کسی نگفت همه پولدارها دزدند... شما بد برداشت کردی چون نگاه جبهه گیرانه به موضوع داشتی.

کسی که با شما صحبت میکنه دو تا دکترا تو این مملکت گرفته، همسرم هم عین خودم از صبح ساعت ۸ تا ۱۰ شب هم سرکاره... از اونجایی که ما هر دومون هم مشاوریم و هم مدرس و هم مهندس، البته همسرم حقوق هم میخونه با آدمهای بسیار زیادی در جامعه سروکار داریم و راه های پولدار شدن خیلی‌ها رو از نزدیک دیدیم. با این حال هیچوقت واژه دزد و کلاهبردار رو به همه نسبت ندادم و نمی‌دم چون زحمت کشیدن خیلیا رو دیدم.

ولی آدم کلاهبردار و دزد هم زیاد دیدم که با عیاشی و کلاه برداری مردم رو میچاپن.

اینجا کسی نمیدونه شما یا من پولداریم یا فقیر یا ... ، بهتر قضاوت نکنیم و دیدگاه خودمون رو مبنای قضاوت قرار ندیم.