2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب اونا چیکارن که خونشون اینه ؟

من دانش آموز دارم پدر جراح گوش و حلق و بینی( زیبایی بینی بیشتر انجام میده البته) ، مادر دندانپزشک خونشون از اینم قشنگتره.

تازه تو شمالم ویلا دارند که اونو من ندیدم.

فکر کنم ترکیه هم خونه خریدند( در حد شنیدن می‌دونم).

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃
ای بابا.خیلی دلم واسه خودمون میسوزه که اینا واسمون رویاست.درحالیکه وقتی یکی درس خونده و کار کرده بای ...

دقیقا.... لنگ استخدام آموزش و پرورش نشستیم🤣🤣🤣

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃
برام جالبه که هر وقت صحبت پولدار شدن میشه همه میگن باید حتما دزد باشی تا پولدار باشی🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

دزدی فقط از دیوار بالا رفتن نیست. 

باور کن من میشناسم آدمهایی رو که با دروغ از مردم عادی پولهایی گرفتند باور نکردنی، الان کارخونه دارند....

هنوزم با دروغهایی که به مردم میگن و اونا رو میچاپن غیر کارخونه شود فقط در ماه حدود ۲ میلیارد از مردم دارند میگیرند و چرت و پرتی تحویل مردم میدن.

دقیقا.... لنگ استخدام آموزش و پرورش نشستیم🤣🤣🤣

واقعا دیگه چی کار باید میکردیم واسه آسایش داشتن که نکردیم...باز هرجوری حقوق رو با قیمت خونه مقایسه میکنی میبینی اگر هیچیشم نخوری تا صد سالگیتم قیمت خونه ثابت باشه باز یه خونه معمولی میشه خرید...بعد میگن چرا افسرده ای

دزدی فقط از دیوار بالا رفتن نیست.  باور کن من میشناسم آدمهایی رو که با دروغ از مردم عادی پولها ...

ولی بهتره دیدگاهمونو عوض کنیم هستن ادامایی که واقعا توی این شرایط اقتصادی پدرشون در میاد و کار میکنن و شبانه روز تلاش میکنن 

سالها از تفریحاتشون میزنن کنار خانواده نیست و موفق و پولدار هم میشن

واقعا دیگه چی کار باید میکردیم واسه آسایش داشتن که نکردیم...باز هرجوری حقوق رو با قیمت خونه مقایسه م ...

چی بگم... واقعا داشتن خونه حقمونه نباید بشه آرزو که... حالا از اینا نمی‌خوایم که، فعلا یه خونه ساده که از مستأجری و دربه دری دربیایم.

چقدر حرف هر آدم ناجور تازه به پول رسیده ای رو تحمل کنیم.

چی بگم... واقعا داشتن خونه حقمونه نباید بشه آرزو که... حالا از اینا نمی‌خوایم که، فعلا یه خونه ساده ...

دقیقا...مازلو یه هرم نیاز داره که میگه اولیش نیازهای فیزیکی هست و ما دقیقا همونجا گیر کردیم:/ 

ولی بهتره دیدگاهمونو عوض کنیم هستن ادامایی که واقعا توی این شرایط اقتصادی پدرشون در میاد و کار میکنن ...

با اونا کار ندارم. کسی زحمت کشیده نوش جونش..‌‌‌‌‌من آدمایی رو میگم که  با کلاهبرداری پولدار میشن.