dokhtar_shahrivari مدیر استارتر عضویت: 1400/11/03 تعداد پست: 453 عنوان عاقبت همسرانتون بعده طلاق چیشد خوشبختن یا..؟ 2364 بازدید | 107 پست لطفا هم آقایان جواب بدن هم خانومامن دارم جدا میشم احساس میکنم حتی خدام کمکم نمیکنه شوهرم هر بلایی سرم آورد من دارم میمیرم ولی اون غرق عشقو حاله 1400/11/17 | 09:19 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kjgfvfd عضویت: 1400/07/14 تعداد پست: 8032 ازکجا میدونی غرق عشق و حاله بعدن مث خر پشیمون میشهمن هررر مردی دیدم طلاق داده یا مریضی بد گرفته یا افسرده و منزوی شده و یه گوشه افتاده مرده عروسیم یکسال عقب افتاد 😠
jojehrangi عضویت: 1400/10/16 تعداد پست: 223 خبرندارم ازش ..ولی مطمعنم عاقبتش خوب نیست😊 |مَغرور تَر عَز شِیطآن مِهرَبون تَر اَز اِنصآن...✵⿻}
dokhtar_shahrivari مدیر استارتر عضویت: 1400/11/03 تعداد پست: 453 ازکجا میدونی غرق عشق و حاله بعدن مث خر پشیمون میشه من هررر مردی دیدم طلاق داده یا مریضی بد گرفته یا ... دورادور از حالو روزش خبر دارم
آیسل۲۰۱۴۴ عضویت: 1400/10/04 تعداد پست: 10437 😭😭😭😭😭😭😭دوران طلاق دوران مرگگگگگگهپوسیدم منب معنی واقعی داره جونم درمیادن بخاطر،شوهرمخود طلاق خیلی طولانیه و راه سختتتت خدایا من قوی نیسم من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟
عشقاپسرامن عضویت: 1398/10/24 تعداد پست: 874 ازکجا میدونی غرق عشق و حاله بعدن مث خر پشیمون میشه من هررر مردی دیدم طلاق داده یا مریضی بد گرفته یا ... مرده رو خوب اومدی😅😅😅 خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار
مامان۲جنگjo عضویت: 1400/11/11 تعداد پست: 580 دورادور از حالو روزش خبر دارم فوفق تایه سال عشق حال بعدش ک دیگه میفهمه زندگی نداره
شیطونک۲٠ عضویت: 1400/11/13 تعداد پست: 689 شوهر من هرروز چاق تر و خوشتیپ تر میشه خیلی به خودش میرسه فردا پسفردام میره زن میگیره با اینکه فقط ظاهرش اینطوریه از باطن اخلاق افتضاحمنم بدبخت کرد رفت برای منم هزاران بلا سرم اورد
دیدودی عضویت: 1400/07/23 تعداد پست: 3220 خوشبخته انشالله که زندگی خوب و ارومی داشته باشه❤❤❤ تیکر تولدمه 🦋🌱💕 همیشه دلتنگ🦋🌱🍒
نیلووو۱۳۲ عضویت: 1400/10/21 تعداد پست: 1590 خودم طلاق نگرفتم ولی مادرم که از شوهر قبلیش طلاق گرفته شوهرش بعد مامانم ۳ تا زن گرفته الانم عین سگ پشیمونه از زندگی مسخره ش تازه ۳ تاش اشکاره خدا میدونه چن تا صیغه و...
شیطونک۲٠ عضویت: 1400/11/13 تعداد پست: 689 😭😭😭😭😭😭😭دوران طلاق دوران مرگگگگگگه پوسیدم من ب معنی واقعی داره جونم درمیاد ن بخاطر ... عزیزم چنتا پیش قسط برات بردن؟هرچند ماه چنتا میده؟نفقه چی
dokhtar_shahrivari مدیر استارتر عضویت: 1400/11/03 تعداد پست: 453 😭😭😭😭😭😭😭دوران طلاق دوران مرگگگگگگه پوسیدم من ب معنی واقعی داره جونم درمیاد ن بخاطر ... دقیقا منم همین حسو دارم حتی دلم نمیخاد پامو از تو خونه بزارم بیرون حتی خدام پشتم نیس بیچاره مامانم دلم خیلی به حالش میسوزه خیلی اذیت میشه بخاطر من
jojehrangi عضویت: 1400/10/16 تعداد پست: 223 😭😭😭😭😭😭😭دوران طلاق دوران مرگگگگگگه پوسیدم من ب معنی واقعی داره جونم درمیاد ن بخاطر ... 😐چرا من واسم مهم نیس .حالا هرچن سال ک میخواد طول بکشه |مَغرور تَر عَز شِیطآن مِهرَبون تَر اَز اِنصآن...✵⿻}