2777
2789
عنوان

عاقبت همسرانتون بعده طلاق چیشد خوشبختن یا..؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2364 بازدید | 107 پست

مامان و بابای من دختر خاله و پسر خاله بودند.من که به دنیا اومدم جدا شدند.

پدرم سال بعد با یه دختر مجرد ازدواج کرد و سه تا بچه داره از همسرش.البته بعدش پشیمون بود به خاطر من

مادرمم ۸ سال بعد ازدواج کرد.اونم ۳ تا بچه داره از شوهرش.اونم با یه پسر مجرد ازدواج کرد ولی خب پسره بعدش معتاد شد و بازم مامانم خوش بخت نشد

دختر عموم هم از همسر اولش جدا شد تو عقد.بعدش با یه پسر شمالی ازدواج کرد و خیلی خوش بخته خداروشکر 

دختر خاله ام تو عقد جدا شد از پسر عمه ام.دختر خاله ام دوستش نداشت از اول.دختر خاله ام ۷ ساله مجرده و خواستگار خوب نداره.پسر عمه ام هم سال بعد ازدواج کرد و اونم خوش بخته خداروشکر

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجوری که من شنیدم نه...

بچه دار نمیشن و اینکه زنش بسیاااااار هفت خطه و اونو خونوادشو اذیت میکنه درکل منظورم مث من خنگ و ساده نیس.... 

ولی خدارو شکر بهتر ک جدا شدم چون زندگی که الان دارم مطمئنم هرگز با اون تجربه نمیکردم😊

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿

یکی از اقوام ما شوهرش با یکی ریخت رو هم و ...

بعدم زنشو طلاق داد .. البته توافقی دختره هم خسته شده بود از زندگیش

الان دختره ماشالله ازدواج کرده .. دوتام بچه داره ،شوهرشم وضعش خیلی خوب شدهه میگه برکت وجود زنم و بچه هامه

اون مرده هم با همون دختره ازدواج کرد .. داغ بچه دار شدن به دلش مونده

طی دو سه سال دوتا از برادراش فوت کردن .. خواهرشم طلاق گرفت

الان فک نکنم وضع روح و روان خانوادش خوب باشه😐

خدایا چنان کن سرانجام کار                                      تو خشنود باشی و ما رستگار
😐چرا من واسم مهم نیس .حالا هرچن سال ک میخواد طول بکشه

مهریتو گذاشتی اجرا؟

خیلی سخته پروسه مهریه من جونم دراومده مبخوام ببخشم

عزیزم اخه چن سال طول بکشه عمرمون تو دادگاه حروم شه؟بلکه زود جداشدیم ی بخت خوب نصیبمون شد

مهریتو گذاشتی اجرا؟ خیلی سخته پروسه مهریه من جونم دراومده مبخوام ببخشم عزیزم اخه چن سال طول بکشه ع ...

کاش بابای منم میزاش میبخشیدم

من ب معنی واقعی دارم جون میدم شبا خاب ندارم خیلی سخته خیلی ....زود میخام تموم شه

من عقدم

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

مهریتو گذاشتی اجرا؟ خیلی سخته پروسه مهریه من جونم دراومده مبخوام ببخشم عزیزم اخه چن سال طول بکشه ع ...

اره یک سالو یه ماهه درگیرم

|مَغرور تَر عَز شِیطآن مِهرَبون تَر اَز     ‌ اِنصآن...✵⿻}