2777
2789

خانما باد نیستم کار کنم تازه خریدیم دفترچه راهنماش هم نمایندگی اشتباهی با دفتردستکش برده. چیکار کنم از اول قشنگ بگید ممنون

ماشینا فرق دارن گلم،بستگی به نوعش داره،تو گوگل سرچ کن 

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

در کل ولی چندان کار با لباسشویی سخت نیست

دکمه پاور رو میزنی که روشن بشه

اون قومبولی رو میچرخونی و روی برنامه مناسب میذاری (wolle برای لباس پشمی هست eco اقتصادی و این حرفا دیگه لغت های روش مشخصه به چه دردی میخوره)

در رو میبندی

Start رو میزنی

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

به صورت کلی اول باید پودر و مایع رو بریزی در کشو رو ببندی بعد  اون دکمه گرد سفید بالایی رو باید بزنی که علامت خاموش روشن داره بعدش اون دکمه گردون رو باید بچرخونی بیاد روی اون مدلی که میخوای بشوره . بعدش هم اون دکمه سفید پایینی بزنی شروع کنه ولی حتما دفتر رو بگیر چون باید بدونی روی چه درجه ای باید بذاریش برای هر لباسی .مدلای شستشوی ماشینا زیاده

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

ترجیحا برای شست و شوی ملحفه و حوله ها از ۶۰ درجه استفاده کن که ضدعفونی بشن.

لباس های معمولی هم ۳۰ درجه باشه کافیه

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد