2777
2789

بچه ها امروز 1 روز از موعدم گذشته هنوز بی بی چکم منفیه-نه علائم پریود دارم نه علائم بارداری-هرماه از ده روز قبل سینه درد و علائم دارم-اینماه خبری از هیچی نیست فعلا-سابقه تاخیردارم ولی6 ماهه مرتب شدم-بیاین بگین کیا اینماه اقدام داشتن و منتظر مثبت شدن بی بی چک هستن-یکم درد دل کنیم-اینماه دقیقا2 سال شد که تو اقدامم و 33 سالمه و 5 ساله ازدواج کردم

چکاپ و دکتر رفتی اگه موردی باشه دکتر دارو میده 

❤🙏🏻🙏🙏لطفا برای مامان شدنم صلوات بفرستین❤🙏🙏     🌱💙🌱گذشته هایت را ببخش زیرا آنان مثل کفش های کودکی ات  نه تنها کوچیک شده اند  بلکه تو را از برداشتن گام های بزرگ باز میدارند 🌱💙🌱قوی بودن انتخاب من نیست سبک زندگیمه😐💪      دختر زمستانی شاد و پر انرژی 😐💃💃💃                                       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ازدواج دوممه و ۴۰ سالمه و دو ماهه منتظرم

از ازدواج اولم بچه دارم ولی حالا ناامیدم فعلا هم دکتر نرفتم

ممکنه یائسگی زودرس باشه یا چه مشکل دیگه ای

لطفا برای حاجترواییم یه صلوات منو مهمون کنید اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  ان شاءالله شما هم حاجت روا بشید به حق مادر سادات فاطمه زهرا
مال من مثبت شد دوشب پیش انشاالله شماهم به خواست تون برسید

خیلی خوشحال شدم مثبت شدین مبارکه و ان شاءالله سالم بچه تو بغل کنی

برای ما هم دعا کن بشه

لطفا برای حاجترواییم یه صلوات منو مهمون کنید اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  ان شاءالله شما هم حاجت روا بشید به حق مادر سادات فاطمه زهرا
خیلی خوشحال شدم مثبت شدین مبارکه و ان شاءالله سالم بچه تو بغل کنی برای ما هم دعا کن بشه

ممنون عزیزم دعا میکنم همین ماه جوابت مثبت بشه🥰

برای شادی روح مادر نازنینم یه صلوات بفرستین😘😘
ممنون عزیزم دعا میکنم همین ماه جوابت مثبت بشه🥰

مرسی عزیزم، ان شاءالله

لعنت به لی بی منفی لنت 

من به زودی مامان میشم با دعاهای شما یه صلوات برامادرشدنم بفرستید لطفان الهی ک به حاجتایی دلتون برسید ....محمد حافظم قشنگ مادر من میدونم میدونم به زودی ت میای تو شکمم ،آسنا  من  قشنگم با امدنتون به زندگیم زندگیم سرشار از شادی میکنید 

منم بیشتر از یک سال و نیم تو اقدامم الان ۵ روزه عقب انداختم و البته بی بی هم زدم منفی بود علائم پری رو هم دارم یعنی هر لحظه میگم اومد ولی گیر داره این ماه آزمایش اینامو انجام داده بودم قرار بود روز سومم برم سونو برا کارای آی وی اف ولی فعلا جناب پری نمیاد

منم بیشتر از یک سال و نیم تو اقدامم الان ۵ روزه عقب انداختم و البته بی بی هم زدم منفی بود علائم پری ...

منم چندتا ای یو ای منفی داشتم بهم گفتن باید بری ای وی اف منم دیگه نرفتم  از بهمن پارسال ول کردم دکتر رفتنو