2777
2789
عنوان

تو دو تا مکان مختلف درس خوندن باعث بی تمرکزی میشه❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 40 پست
با ماشین بابامبعد هم کلا ۲ تا کتاب صبح میخونم یه کوله برمیدارم

بعد منم میخام برم کتابخونه مثلا لپ تاپ و تبلت و اینا مجبورم ببرم موقعی ک برم سرویس بهداشتی اونارو چیکار کنم؟تو میبری گوشی و تبلت و اینا..؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وسیله و کتاب هارو چطوری هروز میبری و میاری؟

بعضی سالن مطالعه ها کمد میدن.میتوتی یه سریشو بزاری اونجا .برا ما کمد داشتیم 

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

بعد منم میخام برم کتابخونه مثلا لپ تاپ و تبلت و اینا مجبورم ببرم موقعی ک برم سرویس بهداشتی اونارو چی ...

همونجا میزاری سالن مطالعه فقط برا اعضایی که عضو هستن اجازه استقاده میده.نهابت میمساری به میز بغلیت

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

بعد منم میخام برم کتابخونه مثلا لپ تاپ و تبلت و اینا مجبورم ببرم موقعی ک برم سرویس بهداشتی اونارو چی ...

گوشی میبرم لازمم میشه توش ویدیو میبینم

خب میزارم تو کیفم همونجا میمونه دوربین مراقب مگه نداره

با ماشین بابامبعد هم کلا ۲ تا کتاب صبح میخونم یه کوله برمیدارم

۶ساعت و فقط ۲ تا کتاب با اینکه کنکور پنجمته؟

بنظرم کند خوانی یذره سرعتتو بالا ببر عدم تمرکزتم مال کندخوانیته و نه محیط مطالعه

کتابخونه عمومی میری یا خصوصی

من الان نمیرگ.ولی عمومی بود.ولی عضو باید میشدی

اخه وقتی شبا تو خانه بخام درس بخونم باید برشون گردونم .

برنامه ریزی کن دیگه.وقتی بیای خونه همرو که لازم‌نداری.مثلا من هفت برمیگشتم تا استراحت کنی یه شام و‌چای بخوری.نهایت دو تا کتاب لازمه.یا شب تو خونه تست بزن.روزا درس شبا تست

اخه وقتی شبا تو خانه بخام درس بخونم باید برشون گردونم .

من دوازدهم بودم کتابخونه خصوصی میرفتم کتابام همونجا میموند ولی اونجا تا ۱۱ شب باز بود دیگه خونه چیزی نمیخوندم. ۱۱ شب برمیگشتم.

ولی اون درسی رو که ففط شب میخوای بخونی رو کتابشو بیار 

بقیشو بزار بمونه

۶ساعت و فقط ۲ تا کتاب با اینکه کنکور پنجمته؟بنظرم کند خوانی یذره سرعتتو بالا ببر عدم تمرکزتم مال کند ...

۳ ساعت زیست

۲ ساعت ریاضی

اون یه ساعت هم نصف شیمی

تو ۱۰ ساعت مگه چقدر میشه خوند

ادامش هم خونه میشه فیزیک و نصف سیمی و عمومی ها