2777
2789
عنوان

درد و دل

83 بازدید | 10 پست

سلام به هر کی اومد و خوند

من مدرکم رو این ترم می‌گیرم و مطمئنم می‌تونم برم دانشگاه خوب شهرمون اما مادرم اجازه نمی‌ده چون دوره از خونه😐 تون این مدت هم تمام کلاسا رو باهام اومده. 

۲۹ سالمه شاید مسخره به نظر بیاد اما اجازه ندارم تنها از خونه برم بیرون. وقتی بچه بودم و باید مراقبت می‌بود نبود و مورد آزار قرار گرفتم الان این طوری سختگیری می‌کنه با این دلیل که جامعه خرابه. و توان اینکه هر روز هم باهام بیاد کلاس رو نداره 

امروز شدیدا ناراحت بودم و حسابی گریه کردم فقط خواستم جایی به عنوان درد و دل اینا رو بنویسم

تو باغ زندگی فقط یه تک‌گله اونم من

ههییی

منم اون شب ساعت 8جشن 22بهمن داشتیم

قرار بود دکلمه بخونم 😒بابام بزور اجازه داد

کجایی ک من بی قرارم کجایی ک طاقت ندارم کجایی بیا بسه دوری چجوری تونستی چجـوری امشبم مثله هر شب دوباره برات گریه کردم گریه کردم ک شاید بدونی بگی برمیگردم  امشبم زل زدم مثله هر شب ب عکست رو دیوار....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش بگو بیا با هم بریم مشاوره. اونجا باهاش صحبت میکنن 

مشاور و روانشناس مال آدامای دیوونه هست به نظر خانواده من متاسفانه و زندگی رو خراب می‌کنه

ههییی منم اون شب ساعت 8جشن 22بهمن داشتیم قرار بود دکلمه بخونم 😒بابام بزور اجازه داد

اگر قرار بر مراقبت برای جلوگیری از مشکلات روحی و جسمیه این طوری کل عمرمون رو تو این وضعیت هستیم امیدوارم نسل جدید زندگی خوبی داشته باشن⁦☹️⁩

فکر میکنم باید حتما جدی باهاشون صحبت کنی و مشاوره بری ... 29 سال واقعا سنی نیست که بخواد اینطور رفتار شه

یه کم در مقابل این رفتار از خودت ایستادگی نشون بده

برای خودت و اعتماد به نفستم خوب نیست واقعا آخه :(

اگر قرار بر مراقبت برای جلوگیری از مشکلات روحی و جسمیه این طوری کل عمرمون رو تو این وضعیت هستیم امید ...

امیدوارم.....

کجایی ک من بی قرارم کجایی ک طاقت ندارم کجایی بیا بسه دوری چجوری تونستی چجـوری امشبم مثله هر شب دوباره برات گریه کردم گریه کردم ک شاید بدونی بگی برمیگردم  امشبم زل زدم مثله هر شب ب عکست رو دیوار....
فکر میکنم باید حتما جدی باهاشون صحبت کنی و مشاوره بری ... 29 سال واقعا سنی نیست که بخواد اینطور رفتا ...

از کسایی که مادرم قبولشون داره خواستم باهاش صحبت کنن اما فکر کنم از آسمون آیه هم نازل بشه اثری نداشته باشه.

من واقعا خسته شدم انرژیش رو ندارم و دلم هم نمی‌خواد ناراحتش کنم. چند سال اجازه ندادن برم دانشگاه 

رفتم کلاس اونجا هم از شانس بد من با این که کلاس تفسیر قرآن بود مفسر عزیز مشکل اخلاقی داشت و اوضاع بدتر شد 

الان هم هر خبر بدی می‌شنون بیشتر وسواسی رفتار می‌کنن⁦☹️⁩

از کسایی که مادرم قبولشون داره خواستم باهاش صحبت کنن اما فکر کنم از آسمون آیه هم نازل بشه اثری نداشت ...

به نظرم رو دانشگاه اصرار کن 

بعد شاید خودشون ببینن نمیتونن بیان

هم سن و سال خودت تو فامیل نیست که ببینن بقیه رو؟ یا مثلا مشاوره نمیان باهات؟

واقعا میفهمم چقد سخته   

به نظرم رو دانشگاه اصرار کن  بعد شاید خودشون ببینن نمیتونن بیان هم سن و سال خودت تو فامیل نیس ...

من ۴ ترم رفتم اما چون نصفش مجازی بود خسته نشدن از همراهی کردن اما ازین به بعد که می‌خوام برم دانشگاه بهتری و حضوری خواهد بود می‌گن نرو دوره منم نمی‌تونم باهات بیام پس همین‌جا که هستیم ادامه بده که بتونم هر روز ببرمت😐 واقعا حس بدیه با این سن ادمو ببرن دانشگاه انگار من مشکل دارم 

در حالی کل فامیل قبول دارن که من و خواهرم چقدر مثبت هستیم.

چرا هم سن و سال زیاده اما مامانم فکر می‌کنه بهترین شیوه تربیتی رو داشته که بهترین بچه‌های فامیل رو هم داره

مرسی از همدردی⁦♥️⁩