2777
2789
چقدر تاپیکت انرژی منفیه  شما الان میگی چیکار کنیم ؟مگه دولتمردیم  مگه قانون دست ماست&nbs ...

ترکیه مکان فساد و فحشاست !!!!!!!!این مغز ماهاست که مکان فساد و فحشا شده ترکیه یه کشوره مثل بقبه کشورها 

جانعه ای که فرهنگش اینه که زن ناموشه،مرد رییسه،خانواده مالک جان و تن دخترشونه، تک تک اعضای جامعه توش ...

کاری از من برنمیاد 

نهایتش اینه بتونم چهار تا بچه خوب تربیت کنم همین 

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیروزم یه قناد یه کلاه گشاد تا زانوهام رو سرم گذاشت

هیچی دیگه همه مثل اینکه کلاه سرشون رفته، 🤣

عجباااا 

به خدا من سر کسی کلاه نزاشتم اما اینطوری شد

به کسی هم ظلم نکردم

موقعیتی رو قضاوت نکن که  تجربه اش نکردی ......
من که قدمهای زیادی برمیدارم . ولی میدونم که تنها با من نمیشه .ولی برمیدارم . میزنم تو دهت خیلیا :( ...

افرین منم تا جایی که بتونم در مقابل ظلم وایمیسم مهم اینه که سعی خودتو میکنی این درسته 

چقدر تاپیکت انرژی منفیه  شما الان میگی چیکار کنیم ؟مگه دولتمردیم  مگه قانون دست ماست&nbs ...

انرژی منفی !!!!!!ادم باید تا جایی که دستش برسه جلوی ظلم وایسه در کل دارم میگم 

افرین منم تا جایی که بتونم در مقابل ظلم وایمیسم مهم اینه که سعی خودتو میکنی این درسته 

اره . مثلا حضرت ابراهیم ع که در اتش میسوختن پرنده ای با دهن اب میبرد آ . 

میدونست نمیتونه خاموش کنه . ولی سعیشو میکرد 

منم اونطوریم . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

اخه حرف از قرآن و قوم ظالمین زدی گفتم 

اره ولی داری با چشم های خودت هم میبینی کجا بدبختی و نکبت گرفته ؟کدوم سرزمین.؟  کسایی که عشق میکارند.   یا کسایی که نفرت میکارند ؟ 

ترکیه مکان فساد و فحشاست !!!!!!!!این مغز ماهاست که مکان فساد و فحشا شده ترکیه یه کشوره مثل بقبه کشور ...

وقتی اطلاعی نداری چیزی نگی بهتره خواهر گلم 

شما از ترکیه خبر نداری وقتی هر خیابونش خانه فساد داره وقتی ۸۰ درصد جوونا معتادن 

زن های متاهل با صدها نفر وارد رابطه میشن بچه هایی بدنیا میاد که پدرشونو از بین چندین مرد باید پیدا کنن

کار این خانوم توجیه نداره

وقتی میتونست بجای فرار ب ترکیه با ابروش بره خونه ی پدرش یا عموش یا هر کس از اقوامش این اتفاق نمیفتاد

وقتی اطلاعی نداری چیزی نگی بهتره خواهر گلم  شما از ترکیه خبر نداری وقتی هر خیابونش خانه فساد د ...

میدونی خیلیا جایی ندارن برن .‌پدرو مادرش نمیزارن‌.

و به بقیه میگن دخترمون بیاد خونه شما ، شمارو میکشیم .

هیچ کس خبر نداره این دخترا چه خانواده هایی دارن .‌

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

میدونی خیلیا جایی ندارن برن .‌پدرو مادرش نمیزارن‌. و به بقیه میگن دخترمون بیاد خونه شما ، شمارو میک ...

بهزیستی برای همین روزاس عزیزم 

بحدی امنه و نگهبان داره که احدی نمیتونخ کسیو از اونجا ببره 

بخدا که اینا بهانس 

گناه اون خانوم رو نمیشورم ولی هزار راه بود برای خلاصی از اون مرد 

نه فرار به ترکیه اونم بچه ی ۱۷ ساله

وقتی اطلاعی نداری چیزی نگی بهتره خواهر گلم  شما از ترکیه خبر نداری وقتی هر خیابونش خانه فساد د ...

یجوری تعریف میکنی انگار تو ناف استانبول زندگی میکنی! همچین چیزهایی که گفتی من تو اطرافم هم دارم میبینم خیلی هم زیاد تو همین کشور خودمون هم هست.   همین که از قاتل دفاع میکنی معلومه تفکرت چی هست و راحت یه مرده رو قضاوت میکنی  اخه یه ذره فکر کنی هم میفهمی کسی که دخترشو تو زمان کودکی شوهر میده و شوت میکنه از خونه بیرون چه پناهی میخواد به دخترش بده.   بره خونه عموش. !همون عمویی که فرزندان قاتل و جانی تربیت کرده !کمی فکر کن عزیزم