2777
2789

بنظر من تمام آدمهایی که پیرو افکار پوسیده هستن 

و اسم حیوان صفتی ها و قلدری ها و زورگویی های یک مرد رو غیرت و عشق و دوست داشتن میذارن 

تمام اونهایی که پایبند به رسوم و عقاید جاهلی مثل کودک همسری و محدود کردن زن هستن 

تمام زنهایی که خودشون رو خوار و خفیف و جنس دوم میدونن و این افکار رو توی جامعه هم گسترش میدن 

همشون دستشون آلوده به خونهایی هست که به ناحق و به اسم ناموس و غیرت ریخته میشه

✨🤍...Be what you are

تروخدا کم احساس گناه بهمون تلقین کن. من هیچ نمیدونم جریان چیه

میبینی که وضع مونو  ظلم و گناه همه جارو گرفته از بغال و طلا فروش و مکانیک و دکتر و .... بگیر تا همه و همه میخوان سر آدم کلاه بزارن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین به من چه ها ست که خدا جوابشو بهمون میده مگه تو داستان های قرانی ندیدی یه قوم همشون با هم نابود ...

ولمون کن بابا 

با همین انرژی منفیا گند میزنین ب زندگیتون 

طرف بدبختی داره تو زندگیش میگه لابد چون نماز نمیخونم 

خشکسالی میاد میگن چون خمس و زکات ندادن 

اون سر دنیا و خارج ن خبری از خمسه ن نماز ن  روزه ن هیچی از من و شمام خیلییییی خوشبخت ترن 

وای خدا چرا نمیخواید بفهمیدددد

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚
سکوت در برابر ظالم ها خودش عین ظلمه 

الان داد بزن ببینم کی صداتو میشنوه 

همش حرف حرف شعار شعار 

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚
میبینی که وضع مونو  ظلم و گناه همه جارو گرفته از بغال و طلا فروش و مکانیک و دکتر و .... بگیر تا ...

طلا فروش که سرم کلاه گذاشت

گفت کارامون اجرت نداره، در صورتی که رو هر گرم ۱۳۰ تومن اجرت گرفت🤔🤔🤔

موقعیتی رو قضاوت نکن که  تجربه اش نکردی ......

چقدر تاپیکت انرژی منفیه 

شما الان میگی چیکار کنیم ؟مگه دولتمردیم 

مگه قانون دست ماست 

ما حتی حق اعتراض به گرونی هم نداریم الان دقیقا چه کاری از دست ما برمیاد بشینیم بزنیم تو سرمون؟؟؟

اون خانوم هم خدا بیامرزه ولی عین ادم طلاق میگرفت و یا پناه میبرد به خانوادش فرار کردن به ترکیه که مکان فساد و فحشاس چه معنی داره

ولمون کن بابا

چرا بر میاد تا یه ظالم میبینیم رومونو میکنیم اونور میگیم به ما چه 

اگه ببینیم قمه داره، جرات نمیکنیم بریم جلو که

بابا، اینا وحشین

بریم جلو میزنن

موقعیتی رو قضاوت نکن که  تجربه اش نکردی ......
چقدر تاپیکت انرژی منفیه  شما الان میگی چیکار کنیم ؟مگه دولتمردیم  مگه قانون دست ماست&nbs ...

آی قربونت برم من یک کلام حرف درست حسابی 

ولمون کن بابا  با همین انرژی منفیا گند میزنین ب زندگیتون  طرف بدبختی داره تو زندگیش میگه ...

مگه من حرفی از نماز و روزه زدم اصلا این چیزهارو قبول ندارم اینها همه شخصیه ظلم عمومی و حق الناس منظورمه اونور دنیا کجا تو رگ سگ ها اسید تزریق میکنن بهشت واقعی همونجاست چون عشق و محبت و انسانیت مهمه 

ب من چ اخه یکی دیگه میره ترکیه یکی دیگه سر میبره کارماش سر من بیاد؟

جانعه ای که فرهنگش اینه که زن ناموشه،مرد رییسه،خانواده مالک جان و تن دخترشونه، تک تک اعضای جامعه توش بوجود اومدنش نقش داشتن.تک تک شون تو این قتل تقصیر دارن.

فرق من و شما با اون دختر اینه که ما شانس داشتیم در اونجور خانواده ای بدنیا نیومدیم.اون شانس نداشته

مگه من حرفی از نماز و روزه زدم اصلا این چیزهارو قبول ندارم اینها همه شخصیه ظلم عمومی و حق الناس منظو ...

اخه حرف از قرآن و قوم ظالمین زدی گفتم 

من که قدمهای زیادی برمیدارم . ولی میدونم که تنها با من نمیشه .ولی برمیدارم . میزنم تو دهت خیلیا :(

حداقل دور و بریام اشتاها فانیلا ادمای شهرم .‌

دیگه بقیه هم همکاری کنن خوبه :( 

البته در مورد همه چی آ . نه تنها این موردا .

در مورد ظلم و ستم به هر کی میخواد باشه .

شماها هم بردارید حتی یه قدم کوچلو 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .